Publikavimo data: 2025-08-16
Kalakutiena su grietinėlės sūriu
Kalakutiena su grietinėlės sūriu gaunasi labai minkšta, mėsa tiesiog tirpsta burnoje. Šiam patiekalui reikia minkšto sūrio, kuris gaminamas iš pieno ir grietinėlės. Kreminis sūris, skirtingai nei kietosios rūšys, nepasiekia paskutinės brandinimo stadijos, todėl jis gaunasi kreminis. Gaminimui tinka, pavyzdžiui, maskarponė arba Filadelfija. Didelį vaidmenį išsaugant tokio gaminio struktūrą ir kokybę atlieka laikymo sąlygos ir laikotarpis. Pirkdami sūrį būtinai atkreipkite dėmesį į šiuos dalykus.
Žingsnis 1
Paruoškite kreminio sūrio padažą. Sūrį suminkštinkite ant silpnos ugnies tinkamame dubenyje. Supilkite grietinėlę, išmaišykite. Nuimkite nuo ugnies. Sudėkite smulkintas žoleles ir išmaišykite.
Žingsnis 2
Paruoškite kalakutą. Keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų. Sudėkite mėsą, ją pasūdykite. Kepkite, kol paruduos, ir pabaigoje papipirinkite.
Kategorijos