Kalakutiena su grybais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-03

Kalakutiena su grybais

Kalakutiena su grybais būna sultinga, skani ir aromatinga. Šio patiekalo paslaptis - sojų padažas, kuris mėsai suteikia pikantiško skonio. Kalakutieną su grybais galima ruošti kaip atskirą patiekalą arba kaip garnyrą su ryžiais ar bulvėmis. Parduotuvėje rinkitės rausvos spalvos raumeningą kalakutieną, sausą, tankią ir lygią odą.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
182 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
15 g
Angliavandeniai
1 g
Alergenai: Glitimo turintys grūdai, sezamas, soja
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.5/5 (8 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Kalakutiena su grybais Žingsnis 1
Iškepkite kalakutą. Keptuvėje su šlakeliu aitraus aliejaus ant stiprios ugnies 8-10 min. kepkite kalakutieną ir grybus. Vanduo turi visiškai išgaruoti.

Žingsnis 2

Kalakutiena su grybais Žingsnis 2
Troškinkite mėsą. Į keptuvę įpilkite sojų padažo, maltų pipirų ir druskos (atkreipkite dėmesį, kad sojų padažas pats savaime yra gana sūrus). Išmaišykite ir troškinkite kalakutieną ir grybus po dangčiu 12-15 minučių, kol iškeps.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos