Publikavimo data: 2024-04-03
Kalakutiena su grybais
Kalakutiena su grybais būna sultinga, skani ir aromatinga. Šio patiekalo paslaptis - sojų padažas, kuris mėsai suteikia pikantiško skonio. Kalakutieną su grybais galima ruošti kaip atskirą patiekalą arba kaip garnyrą su ryžiais ar bulvėmis. Parduotuvėje rinkitės rausvos spalvos raumeningą kalakutieną, sausą, tankią ir lygią odą.
Žingsnis 1
Iškepkite kalakutą. Keptuvėje su šlakeliu aitraus aliejaus ant stiprios ugnies 8-10 min. kepkite kalakutieną ir grybus. Vanduo turi visiškai išgaruoti.
Žingsnis 2
Troškinkite mėsą. Į keptuvę įpilkite sojų padažo, maltų pipirų ir druskos (atkreipkite dėmesį, kad sojų padažas pats savaime yra gana sūrus). Išmaišykite ir troškinkite kalakutieną ir grybus po dangčiu 12-15 minučių, kol iškeps.
Kategorijos