Kalakutiena su grybais grietinėlės padaže pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-08

Kalakutiena su grybais grietinėlės padaže

Kalakutiena su grybais grietinėlės padaže gana paprastai kepama orkaitėje. Paukštiena puikiai dera su grybais ir grietinėle. Norint sutrumpinti kepimo laiką, šiam receptui geriau rinktis grybus, kurių nereikia ilgai apdoroti. Pavyzdžiui, grybus. Iškepęs patiekalas įgauna malonų grybų skonį, kuris vilioja savo natomis prie stalo.
Gaminimo laikas
65 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
146 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
12 g
Angliavandeniai
3 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (6 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Kalakutiena su grybais grietinėlės padaže Žingsnis 1
Paruoškite kalakutieną ir grybus. Kepkite kalakutienos filė keptuvėje augaliniame aliejuje 15 minučių, kol taps auksinės spalvos. Apšlakstykite citrinos sultimis, druska ir pipirais. Sudėkite karį, svogūnus, mini grybus ir išmaišykite.

Žingsnis 2

Kalakutiena su grybais grietinėlės padaže Žingsnis 2
Paruoškite padažą. Sumaišykite grietinėlę ir krapus. Pagal skonį pasūdykite.

Žingsnis 3

Kalakutiena su grybais grietinėlės padaže Žingsnis 3
Iškepkite kalakutieną ir grybus. Į kepimo indą sudėkite kalakutieną su grybais ir svogūnais. Ant viršaus užpilkite grietinėlės padažą. Kepkite 200 laipsnių temperatūros orkaitėje 30-40 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos