Publikavimo data: 2024-04-08
Kalakutiena su grybais grietinėlės padaže
Kalakutiena su grybais grietinėlės padaže gana paprastai kepama orkaitėje. Paukštiena puikiai dera su grybais ir grietinėle. Norint sutrumpinti kepimo laiką, šiam receptui geriau rinktis grybus, kurių nereikia ilgai apdoroti. Pavyzdžiui, grybus. Iškepęs patiekalas įgauna malonų grybų skonį, kuris vilioja savo natomis prie stalo.
Žingsnis 1
Paruoškite kalakutieną ir grybus. Kepkite kalakutienos filė keptuvėje augaliniame aliejuje 15 minučių, kol taps auksinės spalvos. Apšlakstykite citrinos sultimis, druska ir pipirais. Sudėkite karį, svogūnus, mini grybus ir išmaišykite.
Žingsnis 2
Paruoškite padažą. Sumaišykite grietinėlę ir krapus. Pagal skonį pasūdykite.
Žingsnis 3
Iškepkite kalakutieną ir grybus. Į kepimo indą sudėkite kalakutieną su grybais ir svogūnais. Ant viršaus užpilkite grietinėlės padažą. Kepkite 200 laipsnių temperatūros orkaitėje 30-40 minučių.
Kategorijos