Publikavimo data: 2024-04-08
Kalakutiena su grybais grietinės padaže
Kalakutiena su grybais grietinės padaže - kasdienis patiekalas, kurį galima įtraukti ir į šventinį meniu. Kalakutienai su grybais grietinėje tinka pievagrybiai, nes jų galima įsigyti ištisus metus. Tačiau grybų sezono metu galite eksperimentuoti ir gaminti troškintą paukštienos filė su pievagrybiais arba opuncijomis.
Žingsnis 1
Paruoškite kalakutieną su grybais. Kalakutienos filė supjaustykite 1,5 cm griežinėliais. Sumaišykite visus prieskonius ir druską ir apibarstykite mėsą. Pievagrybius supjaustykite griežinėliais. Susmulkinkite česnaką. Keptuvę pastatykite ant ugnies. Augaliniame aliejuje kepkite filė, kol paruduos. Į keptuvę sudėkite grybus ir kepkite dar 5-7 minutes. Supilkite grietinę ir karštą vandenį, išmaišykite. Troškinkite produktus 15 minučių, uždengę keptuvę dangčiu. Likus 5 minutėms iki kepimo pabaigos sudėkite smulkintą česnaką. Nuimkite nuo ugnies ir palikite 10 minučių pastovėti.
Kategorijos