Publikavimo data: 2025-08-17
Kalakutiena su krevetėmis saldžiame padaže
Daugelis žmonių mano, kad jūros gėrybių ir mėsos derinys yra nesėkmingas. Tačiau tinkamai paruošus galima gauti labai skanų ir maistingą patiekalą. Puikus pavyzdys - kalakutiena su krevetėmis saldžiame padaže. Paruoštas patiekalas pasižymi išskirtiniu aromatu ir nuostabiu skonių deriniu, kuriame sultinga paukštiena puikiai dera su švelniomis krevetėmis. Patiekalą papildo padažas, pagamintas natūralaus jogurto ir obuolių pagrindu.
Žingsnis 1
Pradėkite gaminti maistą. Keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų. Kalakutieną pagardinkite druska ir pipirais ir gerai įtrinkite, kad prieskoniai įsigertų. Tada sudėkite mėsą į keptuvę ir kepkite iš visų pusių, kol paruduos. Uždenkite mėsą dangčiu ir troškinkite, kol iškeps.
Žingsnis 2
Baigti gaminti. Jogurtą supilkite į trintuvo indą, sudėkite obuolių skilteles, medų, susmulkintas žoleles. Visus ingredientus suplakite blenderiu iki vientisos masės. Gautą mišinį supilkite į keptuvę su mėsa. Į keptuvę sudėkite supjaustytas krevetes. Viską kartu troškinkite 10 minučių, tada nukelkite nuo ugnies ir palikite atvėsti.
Kategorijos