Publikavimo data: 2025-08-18
Kalakutiena su moliūgais orkaitėje
Kalakutiena su moliūgais - įdomus, ryškaus skonio ir nuostabaus aromato patiekalas, kuris puikiai tinka sveikai mitybai. Moliūgas yra sveikatai svarbių vitaminų ir mineralų šaltinis, o paukštis turi daug kalio ir natrio. Paruoštas patiekalas gaunasi labai sotus, skanus ir sveikas. Jei pageidaujate, kalakutieną galima kepti keptuvėje arba muliažinėje keptuvėje. Patiekalo skonis labai nepasikeis.
Žingsnis 1
Pradėkite gaminti maistą. Supjaustytą kalakutienos filė sudėkite į gilią keptuvę, suberkite džiovintas žoleles, druską ir pipirus. Tada į atskirą indą įdėkite majonezo, sudėkite smulkintą česnaką ir išmaišykite. Perkelkite mišinį į kalakutieną ir gerai išmaišykite.
Žingsnis 2
Paruoškite moliūgą. Perkelkite daržovių kubelius į atskirą dubenį. Įpilkite šiek tiek majonezo, augalinio aliejaus, druskos ir pipirų pagal skonį. Po to ingredientus gerai išmaišykite.
Žingsnis 3
Iškepkite kalakutą ir moliūgą orkaitėje. Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių pagal Celsijų. Kepimo skardą patepkite augaliniu aliejumi, tada išdėliokite iš anksto paruoštą mėsą, paskirstydami ją tolygiu sluoksniu. Ant viršaus sudėkite moliūgo kubelius. Pašaukite patiekalą į orkaitę 30 minučių.
Kategorijos