Publikavimo data: 2025-08-16
Kalakutiena su raugintais kopūstais
Kalakutiena su raugintais kopūstais - paprastas patiekalas, pasižymintis sodriu ir ryškiu skoniu, kuriame dera rūkytos, rūgščios, saldžios ir aštrios natos. Receptas patiks tiems, kurie seka figūrą ir mitybą. Juk jį daugiausia sudaro naudingiausi produktai - dietinė kalakutiena ir daržovės. Beje, raugintuose kopūstuose vitamino C yra daug daugiau nei šviežiuose kopūstuose. Todėl patiekalams su jo "dalyvavimu" šaltuoju metų laiku turėtumėte skirti ypatingą dėmesį.
Žingsnis 1
Pasirūpinkite mėsa. Keptuvėje įkaitinkite kukurūzų aliejų. Sudėkite kalakutieną ir kepkite apversdami gabalėlius 10 minučių. Tada sumažinkite kaitrą, uždarykite dangtį ir kepkite dar 5 minutes.
Žingsnis 2
Paruoškite kalakutieną su raugintais kopūstais. Į keptuvę su kalakutiena sudėkite morkas ir svogūnus. Kepkite 5 minutes. Pagardinkite druska. Ant viršaus paskleiskite raugintus kopūstus. Įdėkite kumpio ir krapų. Užpilkite pomidorų pastos, įdėkite lauro lapą, viską išmaišykite. Supilkite karštą vandenį ir 15-20 minučių troškinkite po dangčiu ant silpnos ugnies.
Kategorijos