Kalakutiena su raugintais kopūstais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-16

Kalakutiena su raugintais kopūstais

Kalakutiena su raugintais kopūstais - paprastas patiekalas, pasižymintis sodriu ir ryškiu skoniu, kuriame dera rūkytos, rūgščios, saldžios ir aštrios natos. Receptas patiks tiems, kurie seka figūrą ir mitybą. Juk jį daugiausia sudaro naudingiausi produktai - dietinė kalakutiena ir daržovės. Beje, raugintuose kopūstuose vitamino C yra daug daugiau nei šviežiuose kopūstuose. Todėl patiekalams su jo "dalyvavimu" šaltuoju metų laiku turėtumėte skirti ypatingą dėmesį.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
132 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
10 g
Angliavandeniai
4 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (21 bal.)

Žingsnis 1

Kalakutiena su raugintais kopūstais Žingsnis 1
Pasirūpinkite mėsa. Keptuvėje įkaitinkite kukurūzų aliejų. Sudėkite kalakutieną ir kepkite apversdami gabalėlius 10 minučių. Tada sumažinkite kaitrą, uždarykite dangtį ir kepkite dar 5 minutes.

Žingsnis 2

Kalakutiena su raugintais kopūstais Žingsnis 2
Paruoškite kalakutieną su raugintais kopūstais. Į keptuvę su kalakutiena sudėkite morkas ir svogūnus. Kepkite 5 minutes. Pagardinkite druska. Ant viršaus paskleiskite raugintus kopūstus. Įdėkite kumpio ir krapų. Užpilkite pomidorų pastos, įdėkite lauro lapą, viską išmaišykite. Supilkite karštą vandenį ir 15-20 minučių troškinkite po dangčiu ant silpnos ugnies.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos