Kalakutiena terijakio padaže pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-03

Kalakutiena terijakio padaže

Kalakutiena su daržovėmis terijakio padaže - lengvai pagaminamas rytietiškos virtuvės patiekalas. Saldus ir sūrus padažas suteikia patiekalui nepakartojamą skonį. Mėsa kartu su daržovėmis gaunasi minkšta ir sultinga. Norėdami sutrumpinti gaminimo laiką, įsigykite paruoštą terijakio padažą. Prieš pirkdami jį, atidžiai išstudijuokite sudėtį. Tikrame terijakio padaže neturėtų būti skonio ir aromato stipriklių.
Gaminimo laikas
45 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
154 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
12 g
Angliavandeniai
5 g
Alergenai: Sezamo sėklos
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.86/5 (21 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Kalakutiena terijakio padaže Žingsnis 1
Iškepkite kalakutą. Keptuvėje ant didelės ugnies su augaliniu aliejumi kepkite kalakutienos gabalėlius, kol taps auksinės spalvos, apie 15 minučių.

Žingsnis 2

Kalakutiena terijakio padaže Žingsnis 2
Mėsą sumaišykite su daržovėmis. Į mėsą sudėkite svogūnus, paprikas ir pupeles. Išmaišykite ir kepkite dar 10 minučių. Supilkite padažą, pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais, gerai išmaišykite ir troškinkite 5-7 minutes.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos