Publikavimo data: 2024-04-03
Kalakutiena terijakio padaže
Kalakutiena su daržovėmis terijakio padaže - lengvai pagaminamas rytietiškos virtuvės patiekalas. Saldus ir sūrus padažas suteikia patiekalui nepakartojamą skonį. Mėsa kartu su daržovėmis gaunasi minkšta ir sultinga. Norėdami sutrumpinti gaminimo laiką, įsigykite paruoštą terijakio padažą. Prieš pirkdami jį, atidžiai išstudijuokite sudėtį. Tikrame terijakio padaže neturėtų būti skonio ir aromato stipriklių.
Žingsnis 1
Iškepkite kalakutą. Keptuvėje ant didelės ugnies su augaliniu aliejumi kepkite kalakutienos gabalėlius, kol taps auksinės spalvos, apie 15 minučių.
Žingsnis 2
Mėsą sumaišykite su daržovėmis. Į mėsą sudėkite svogūnus, paprikas ir pupeles. Išmaišykite ir kepkite dar 10 minučių. Supilkite padažą, pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais, gerai išmaišykite ir troškinkite 5-7 minutes.
Kategorijos