Kalakutiena tešloje su ryžių miltais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Kalakutiena tešloje su ryžių miltais

Kalakutieną tešloje keptuvėje galima greitai ir lengvai paruošti. Į tešlą galite dėti mėgstamų prieskonių. Ryžių miltai yra puikus tirštiklis. Skirtingai nei kvietiniuose miltuose, juose nėra glitimo, sukeliančio virškinimo sutrikimus sergantiesiems celiakija. Tai yra pagrindinis jo privalumas. Ryžių miltai ypač populiarūs Pietryčių Azijoje.
Gaminimo laikas
25 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
178 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
12 g
Angliavandeniai
8 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.75/5 (8 bal.)

Žingsnis 1

Kalakutiena tešloje su ryžių miltais Žingsnis 1
Paruoškite tešlą. Giliame dubenyje įmuškite vištos kiaušinį, suberkite ryžių miltus, druską ir pipirus. Įpilkite kelis šaukštus vandens. Visus ingredientus suplakite plaktuvu iki vientisos masės. Į tešlą sudėkite mėsą.

Žingsnis 2

Kalakutiena tešloje su ryžių miltais Žingsnis 2
Kepkite kalakutą tešloje. Įkaitinkite keptuvę, įpilkite aliejaus. Kepkite kalakutienos gabalėlius iš abiejų pusių ant silpnos ugnies. Kiekvienai pusei reikės maždaug po 5 minutes.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, paukštienos patiekalai, kalakutienos patiekalai, kepsniai, įspūdingas receptas, paprastas, pietūs, vakarienė, karštieji patiekalai naujiems metams, be įprastų alergenų, receptų knyga

Kategorijos