Kalakutiena traškiame apvalkale pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Kalakutiena traškiame apvalkale

Šį receptą sugalvojau pati, kai buvau nėščia. Norėjau nesveikų grynuolių, bet negalėjau valgyti vištienos. Taigi sugalvojau ją pakeisti kalakutiena ir pasigaminti sveikesnę alternatyvą.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
193 kcal.
Baltymai
12 g
Riebalai
15 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.03/5 (32 bal.)

Žingsnis 1

Kalakutiena traškiame apvalkale Žingsnis 1
Kalakutienos filė supjaustykite batonais, sudėkite smulkintą česnaką, sojų padažą ir džiovintus salierus. Palikite marinuotis 20 minučių.

Žingsnis 2

Kalakutiena traškiame apvalkale Žingsnis 2
Į dubenį įmuškite kiaušinį, suplakite, suberkite sūrį ir kukurūzų miltus.

Žingsnis 3

Kalakutiena traškiame apvalkale Žingsnis 3
Apvoliokite kalakutą padaže.

Žingsnis 4

Dėkite ant kepimo skardos ir kepkite 15 minučių 180 °C temperatūroje.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, paukštienos patiekalai, kalakutienos patiekalai, kepsniai, įspūdingas receptas, paprastas, pietūs, vakarienė, karštieji patiekalai naujiems metams, be įprastų alergenų, receptų knyga

Kategorijos