Publikavimo data: 2025-08-20
Kalakutienos azu grietinėlės padaže
Šiam receptui paruošti kalakutienai reikia labai nedaug laiko ir pastangų. Kario prieskoniai suteikia patiekalui gražų auksinį atspalvį, gardų aromatą ir ypatingas skonio natas.
Žingsnis 1
Kalakutieną nuplaukite, nusausinkite ir supjaustykite pailgomis 1 cm pločio riekelėmis.
Žingsnis 2
Kepkite kalakutą įkaitintoje keptuvėje su augaliniu aliejumi 3-5 minutes. Tada pasūdykite, pagardinkite pipirais ir įberkite kario.
Žingsnis 3
Supjaustykite svogūną, suberkite jį į keptuvę su mėsa ir kepkite dar 5 minutes.
Žingsnis 4
Tada į mėsą supilkite grietinėlę, išmaišykite ir palikite troškintis 10 minučių.
Kategorijos