Publikavimo data: 2025-08-20
Kalakutienos azu su marinuotais agurkais
Kalakutienos ir marinuotų agurkų azu yra originali tradicinės totorių virtuvės kopija. Tradiciškai azu gaminamas iš jautienos arba avienos, tačiau šiuo atveju naudojama švelni kalakutienos filė. Ji labai naudinga ir maistinga. Kalakutiena stiprina imunitetą ir padeda nuo nemigos. O marinuoti agurkai teigiamai veikia virškinimą ir padeda atsikratyti kenksmingų bakterijų.
Žingsnis 1
Susmulkinkite ingredientus. Kalakutienos filė supjaustykite vidutinio dydžio griežinėliais. Marinuotus agurkus ir pomidorus supjaustykite kubeliais. Bulves supjaustykite vidutinio dydžio griežinėliais.
Žingsnis 2
Apkepkite mėsą ir daržoves. Į keptuvę, įkaitintą su aliejumi, sudėkite svogūną ir šiek tiek pakepinkite. Tada sudėkite kalakutieną ir kepkite 10 minučių. Tada sudėkite agurkus ir kepkite dar 5 minutes. Sudėkite pomidorus ir maišydami kepkite 5 minutes. Sumaišykite pomidorų pastą su vandeniu ir supilkite ją į keptuvę. Virkite 5 minutes. Sudėkite kalendras ir česnakus, druską, prieskonius ir gerai išmaišykite.
Žingsnis 3
Apkepkite bulves ir paruoškite azu. Į kitą įkaitintą keptuvę su aliejumi sudėkite bulves, jas pasūdykite ir kepkite, kol iškeps. Sudėkite keptas bulves į keptuvę su mėsa ir visus ingredientus troškinkite 7 minutes.
Kategorijos