Publikavimo data: 2024-06-16
Kalakutienos blyneliai
Kalakutienos paplotėliai - puikus mėsos paplotėlių pakaitalas. Fritšeriai patiks visiems, nes jie ilgai negenda ir yra lengvai paruošiami. Tešlą fritoms galima paruošti prieš kelias dienas, todėl turėsite beveik paruoštą patiekalą, kurį beliks tik iškepti. Fritteriai derinami su bulvėmis, makaronais, daržovių garnyrais.
Žingsnis 1
Kalakutienos filė nuplaukite po tekančiu vandeniu ir supjaustykite nedideliais gabalėliais. Supjaustykite svogūną kvadratėliais, tada sudėkite mėsą ir svogūną į didelį dubenį. Pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais.
Žingsnis 2
Į didelį dubenį įmuškite vieną vištos kiaušinį ir išmaišykite, tada supilkite dalį grietinės. Nuplaukite ir susmulkinkite krapus, tada supilkite į dubenį. Dalimis supilkite kvietinius miltus. Kruopščiai išmaišykite.
Žingsnis 3
Įkaitinkite keptuvę, prieš tai įpilkite augalinio aliejaus. Aptepkite tešla ir formuokite paplotėlius. Kepkite, kol susidarys auksinė plutelė.
Kategorijos