Kalakutienos blyneliai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-16

Kalakutienos blyneliai

Kalakutienos paplotėliai - puikus mėsos paplotėlių pakaitalas. Fritšeriai patiks visiems, nes jie ilgai negenda ir yra lengvai paruošiami. Tešlą fritoms galima paruošti prieš kelias dienas, todėl turėsite beveik paruoštą patiekalą, kurį beliks tik iškepti. Fritteriai derinami su bulvėmis, makaronais, daržovių garnyrais.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
235 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
16 g
Angliavandeniai
13 g
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.8/5 (10 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Kalakutienos blyneliai Žingsnis 1
Kalakutienos filė nuplaukite po tekančiu vandeniu ir supjaustykite nedideliais gabalėliais. Supjaustykite svogūną kvadratėliais, tada sudėkite mėsą ir svogūną į didelį dubenį. Pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais.

Žingsnis 2

Kalakutienos blyneliai Žingsnis 2
Į didelį dubenį įmuškite vieną vištos kiaušinį ir išmaišykite, tada supilkite dalį grietinės. Nuplaukite ir susmulkinkite krapus, tada supilkite į dubenį. Dalimis supilkite kvietinius miltus. Kruopščiai išmaišykite.

Žingsnis 3

Kalakutienos blyneliai Žingsnis 3
Įkaitinkite keptuvę, prieš tai įpilkite augalinio aliejaus. Aptepkite tešla ir formuokite paplotėlius. Kepkite, kol susidarys auksinė plutelė.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos