Publikavimo data: 2025-08-17
Kalakutienos, bulvių ir cukinijų troškinys
Kalakutiena yra vienas sveikiausių mėsos produktų. Šioje mėsoje yra daug fosforo, seleno, cinko, magnio, vitamino A, B, D ir E. Kalakutiena yra labai maistinga ir kartu turi mažai cholesterolio. Ji laikoma dietiniu maistu. Puikiai tinka žmonėms, besilaikantiems dietos. Šiam patiekalui naudingumo ir skonio suteikia daugybė lengvai prieinamų daržovių. O bulvės patiekalui suteikia ypatingo sotumo ir aksominio skonio.
Žingsnis 1
Morkas ir cukiniją supjaustykite kubeliais, o svogūną ir česnaką smulkiai sukapokite. Papriką perpjaukite per pusę ir išimkite sėklas. Minkštimą supjaustykite kubeliais.
Žingsnis 2
Įdėkite keptuvę ant ugnies, supilkite aliejų ir daržoves. Troškinkite daržoves, kol suminkštės. Likus 5 minutėms iki virimo pasūdykite ir įpilkite pomidorų pastos.
Žingsnis 3
Bulves supjaustykite mažais kubeliais, sudėkite į puodą, įpilkite vandens, įberkite druskos ir užvirkite. Virkite, kol suminkštės.
Žingsnis 4
Ant ugnies pastatykite keptuvę, supilkite aliejų ir sudėkite mėsą. Kepkite, kol mėsa iškeps, likus 5 minutėms iki kepimo pabaigos ją pasūdykite.
Žingsnis 5
Keptuvėje sumaišykite visus paruoštus ingredientus. Mėsą, troškintas daržoves, bulves.
Žingsnis 6
Viską atsargiai sumaišykite, pagardinkite pipirais ir įdėkite lauro lapą.
Kategorijos