Publikavimo data: 2024-05-19
Kalakutienos dešrelės
Naminės dešrelės taps šeimos mėgstamiausiu patiekalu. Jas greitai ir lengvai paruošite ir jos labai sotios. Kalakutienos dešreles galima gaminti įvairiais būdais: virti, kepti keptuvėje, kepti ant grotelių ir t. t. Patiekite patiekalą su bulvių koše ar kitu garnyru pagal savo skonį.
Žingsnis 1
Kalakutienos filė supjaustykite mažais kubeliais.
Žingsnis 2
Kalakutienos filė sudėkite į blenderio dubenį. Pagal skonį kalakutieną pasūdykite ir papipirinkite. Į maltą mėsą įmuškite kiaušinį ir grietinėlę ir išmaišykite.
Žingsnis 3
Ant maistinės plėvelės uždėkite dalį kalakutienos faršo. Suvyniokite faršą į plėvelę ir suformuokite dešrelę. Suriškite plėvelę abiejuose galuose ir nupjaukite jos perteklių.
Žingsnis 4
Sudėkite dešreles į verdantį vandenį ir virkite 5-7 minutes.
Žingsnis 5
Kepkite dešreles augaliniame aliejuje 2-3 minutes, kol paruduos. Kalakutienos dešrelės paruoštos!
Kategorijos