Kalakutienos dešrelės pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-19

Kalakutienos dešrelės

Naminės dešrelės taps šeimos mėgstamiausiu patiekalu. Jas greitai ir lengvai paruošite ir jos labai sotios. Kalakutienos dešreles galima gaminti įvairiais būdais: virti, kepti keptuvėje, kepti ant grotelių ir t. t. Patiekite patiekalą su bulvių koše ar kitu garnyru pagal savo skonį.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
195 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
16 g
Angliavandeniai
1 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.5/5 (4 bal.)

Žingsnis 1

Kalakutienos dešrelės Žingsnis 1
Kalakutienos filė supjaustykite mažais kubeliais.

Žingsnis 2

Kalakutienos filė sudėkite į blenderio dubenį. Pagal skonį kalakutieną pasūdykite ir papipirinkite. Į maltą mėsą įmuškite kiaušinį ir grietinėlę ir išmaišykite.

Žingsnis 3

Ant maistinės plėvelės uždėkite dalį kalakutienos faršo. Suvyniokite faršą į plėvelę ir suformuokite dešrelę. Suriškite plėvelę abiejuose galuose ir nupjaukite jos perteklių.

Žingsnis 4

Sudėkite dešreles į verdantį vandenį ir virkite 5-7 minutes.

Žingsnis 5

Kepkite dešreles augaliniame aliejuje 2-3 minutes, kol paruduos. Kalakutienos dešrelės paruoštos!

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, paukštienos patiekalai, kalakutienos patiekalai, kepsniai, įspūdingas receptas, paprastas, pietūs, vakarienė, karštieji patiekalai naujiems metams, be įprastų alergenų, receptų knyga

Kategorijos