Kalakutienos eskalopai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-28

Kalakutienos eskalopai

Eskalopė gaminama iš apvalių arba ovalo formos 1,5-2 cm storio mėsos gabalų. Geriau naudoti nešaldytą mėsą. Ji turi būti drėgna, bet ne lipni, su kuo mažiau gyslų. Išsamus receptas žingsnis po žingsnio papasakos, kaip paruošti kalakutienos eskalopą. Svarbiausia nepersistengti ant ugnies, tada mėsa bus skani. Kepkite eskalopą po 5 minutes iš kiekvienos pusės augalinio ir sviesto aliejų mišinyje. Kad eskalopai greičiau iškeptų, prieš tai juos reikėtų apskrudinti.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
271 kcal.
Baltymai
17 g
Riebalai
21 g
Angliavandeniai
1 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.41/5 (17 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Kalakutienos eskalopai Žingsnis 1
Paruoškite eskalopus. Iš abiejų pusių apskrudinkite eskalopus, pasūdykite, papipirinkite ir apšlakstykite citrinos sultimis.

Žingsnis 2

Kalakutienos eskalopai Žingsnis 2
Apkepkite eskalopus. Ant kaitlentės pastatykite keptuvę, įkaitinkite ją, supilkite augalinį aliejų, įdėkite gabalėlį sviesto. Išdėliokite kalakutienos eskalopus ir kepkite po 5 minutes iš kiekvienos pusės. Karštis turi būti vidutinis. Ant viršaus uždėkite tarkuoto sūrio.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos