Publikavimo data: 2025-08-19
Kalakutienos filė ant Pekino kopūstų
Kalakutienos filė yra vertingas dietinis produktas, kuriame yra daug organizmui naudingų medžiagų ir kuris yra lengvai virškinamas. Iš šios mėsos galima paruošti daugybę įvairių patiekalų. Labai skani ir minkšta kalakutienos filė ant Pekino kopūstų, kepta orkaitėje. Patiekalas puikiai tinka pietums ir vakarienei. Jį greitai ir lengvai paruošti.
Žingsnis 1
Paruoškite mėsą ir padažą. Kalakutienos griežinėlius pamuškite plaktuvu ir uždenkite maistine plėvele. Padažui pusę grietinės sumaišykite su garstyčiomis.
Žingsnis 2
Paruoškite patiekalą. Pekino kopūstus sudėkite į formą. Apibarstykite druska, pipirais, ištepkite puse grietinės. Ant kopūstų sudėkite kalakutieną. Pabarstykite druska, pipirais ir paprika. Apšlakstykite grietinės padažu. Ant viršaus išdėliokite pomidorus. Pašaukite patiekalą į orkaitę 40 minučių. Likus 10 minučių iki patiekalo paruošimo pabarstykite sūriu.
Kategorijos