Kalakutienos filė kokosų piene pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-16

Kalakutienos filė kokosų piene

Kalakutienos filė kokosų piene yra įdomus paukštienos gaminimo variantas, dėl kurio paruoštas patiekalas tampa labai sultingas, skanus ir švelnus. Kokosų pienas pamaitina kalakutieną ir suteikia jai malonų saldų poskonį, o tokie prieskoniai kaip ciberžolė ir džiovintas bazilikas padeda subalansuoti skonį ir suteikia mėsai malonaus pikantiškumo. Patiekalas patiekiamas su žolelėmis, tačiau, jei pageidaujate, prie jo galima patiekti ryžių arba lengvų daržovių salotų garnyrą.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
212 kcal.
Baltymai
11 g
Riebalai
17 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.33/5 (3 bal.)

Žingsnis 1

Kalakutienos filė kokosų piene Žingsnis 1
Pradėkite gaminti maistą. Į keptuvę įpilkite nedidelį kiekį augalinio aliejaus ir padėkite ant ugnies, kad įkaistų. Kol aliejus įkaista, filė supjaustykite nedideliais gabalėliais. Tada sudėkite mėsą į keptuvę ir apkepkite iš visų pusių, kol ji taps apetitiškai traški.

Žingsnis 2

Kalakutienos filė kokosų piene Žingsnis 2
Baigkite gaminti patiekalą. Kai kalakutiena bus paruošta, į keptuvę supilkite kokosų pieną. Pagal skonį įberkite ciberžolės, džiovintų bazilikų ir pipirų. Patiekalą troškinkite dar 4-5 minutes ir nukelkite nuo ugnies.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos