Publikavimo data: 2025-08-16
Kalakutienos filė kokosų piene
Kalakutienos filė kokosų piene yra įdomus paukštienos gaminimo variantas, dėl kurio paruoštas patiekalas tampa labai sultingas, skanus ir švelnus. Kokosų pienas pamaitina kalakutieną ir suteikia jai malonų saldų poskonį, o tokie prieskoniai kaip ciberžolė ir džiovintas bazilikas padeda subalansuoti skonį ir suteikia mėsai malonaus pikantiškumo. Patiekalas patiekiamas su žolelėmis, tačiau, jei pageidaujate, prie jo galima patiekti ryžių arba lengvų daržovių salotų garnyrą.
Žingsnis 1
Pradėkite gaminti maistą. Į keptuvę įpilkite nedidelį kiekį augalinio aliejaus ir padėkite ant ugnies, kad įkaistų. Kol aliejus įkaista, filė supjaustykite nedideliais gabalėliais. Tada sudėkite mėsą į keptuvę ir apkepkite iš visų pusių, kol ji taps apetitiškai traški.
Žingsnis 2
Baigkite gaminti patiekalą. Kai kalakutiena bus paruošta, į keptuvę supilkite kokosų pieną. Pagal skonį įberkite ciberžolės, džiovintų bazilikų ir pipirų. Patiekalą troškinkite dar 4-5 minutes ir nukelkite nuo ugnies.
Kategorijos