Publikavimo data: 2024-06-09
Kalakutienos filė padažas su daržovėmis
Padažas - tai skystas padažas su mėsos ir daržovių sultimis, kurios išsiskiria gaminant maistą. Jis puikiai tinka prie garnyrų, pavyzdžiui, grikių ar makaronų. Šį patiekalą ypač įvertins SSRS užaugę žmonės, nes kas gi neprisimena padažo skonio mokyklos valgykloje. Jį galima gaminti iš bet kokios mėsos, pridėjus įvairių daržovių ir prieskonių.
Žingsnis 1
Kepkite filė įkaitintoje keptuvėje 7 minutes. Svogūnus supjaustykite pusžiedžiais, morkas sutarkuokite, suberkite į keptuvę, pasūdykite, pagardinkite pipirais ir 10 minučių troškinkite uždengę dangčiu.
Žingsnis 2
Pomidorus supjaustykite kubeliais, česnaką smulkiai sukapokite ir kartu su žolelėmis bei paprika sudėkite į mėsą. Viską gerai išmaišykite, uždenkite ir troškinkite dar 5 minutes. Jei reikia, įpilkite dar šiek tiek vandens.
Kategorijos