Publikavimo data: 2025-08-17
Kalakutienos filė su grietine ir prieskoniais
Šį patiekalą galima greitai paruošti, tačiau jis labai skanus.
Žingsnis 1
Kalakutienos filė nuplaukite ir supjaustykite nedideliais gabalėliais.
Žingsnis 2
Įkaitinkite keptuvę su augaliniu aliejumi, nulupkite svogūną ir ne itin smulkiai supjaustykite.
Žingsnis 3
Kepkite mėsą keptuvėje, kol apskrus, apie 15 minučių. Sudėkite svogūnus, prieskonius ir kepkite, kol svogūnai taps permatomi. Kai svogūnai taps permatomi, sudėkite grietinę, išmaišykite ir po truputį pilkite vandenį, maišydami mentele. Troškinkite apie 15 minučių ir sudėkite česnaką. Išjunkite kaitlentę ir uždenkite dangčiu.
Kategorijos