Publikavimo data: 2025-08-20
Kalakutienos filė su kukurūzais
Kalakutienos filė su kukurūzais - puikus pasirinkimas pietums ar vakarienei. Švelni kalakutiena kepama kartu su aštriais svogūnais, sultingomis morkomis, pikantiškomis paprikomis ir saldžiais kukurūzais. Skoniui sustiprinti visi ingredientai apšlakstomi sojų padažu. Kalakutienos filė galima patiekti su bet kokiu garnyru pagal skonį, pavyzdžiui, su ryžiais, bulvių koše ar grikiais.
Žingsnis 1
Paruoškite produktus. Kalakutieną supjaustykite vidutinio dydžio gabalėliais, pagardinkite juodaisiais pipirais ir druska. Svogūną supjaustykite stambiais griežinėliais. Morkas supjaustykite kubeliais. Supjaustykite paprikas.
Žingsnis 2
Paruoškite patiekalą. Į keptuvę su aliejumi sudėkite svogūnus, morkas ir kalakutieną ir kepkite 5 minutes. Sudėkite paprikas ir kepkite 1 minutę. Supilkite vandenį, uždenkite keptuvę dangčiu ir troškinkite 10 minučių. Tada supilkite kukurūzus ir sojų padažą. Viską sumaišykite ir virkite dar 5 minutes.
Kategorijos