Kalakutienos grynuoliai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-25

Kalakutienos grynuoliai

"Nuggets" yra visame pasaulyje populiarus greitasis maistas, kilęs iš Amerikos. Pirmasis "nuggets" receptas buvo sukurtas 1850-aisiais. Patiekalas - tai mažyčiai mėsos gabaliukai, kepti tešloje keptuvėje. Puiki alternatyva klasikiniams vištienos grybučiams yra kalakutienos grybučiai. Šio paukščio mėsa pasižymi dideliu naudingų mikroelementų ir vitaminų kiekiu, taip pat priklauso dietiniams produktams.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
474 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
44 g
Angliavandeniai
7 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.33/5 (9 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Kalakutienos grynuoliai Žingsnis 1
Supjaustykite kalakutieną vienodo dydžio porcijomis.

Žingsnis 2

Kalakutienos grynuoliai Žingsnis 2
Supjaustytą kalakutieną pabarstykite druska, džiovintais česnakais ir prieskoniais, gerai išmaišykite ir perkelkite į lėkštę, kad mėsa galėtų šiek tiek pasimarinuoti.

Žingsnis 3

Kalakutienos grynuoliai Žingsnis 3
Kiekvieną kalakutienos gabalėlį apvoliokite miltuose.

Žingsnis 4

Kalakutienos grynuoliai Žingsnis 4
Tada mėsą panardinkite į vandenį. Patogiausia tai daryti naudojant durklą.

Žingsnis 5

Kalakutienos grynuoliai Žingsnis 5
Tada vėl apvoliokite grynuolius miltuose.

Žingsnis 6

Kalakutienos grynuoliai Žingsnis 6
Kepkite kalakutienos grynuolius keptuvėje 5-7 minutes, kol iškeps.

Žingsnis 7

Kalakutienos grynuoliai Žingsnis 7
Iškeptus grynuolius sudėkite ant popierinių rankšluosčių, kad pašalintumėte aliejaus likučius.

Žingsnis 8

Kalakutienos grynuoliai Žingsnis 8
Patiekite grynuolius su mėgstamu padažu lėkštėse. Gero apetito!

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos