Publikavimo data: 2024-05-25
Kalakutienos grynuoliai
"Nuggets" yra visame pasaulyje populiarus greitasis maistas, kilęs iš Amerikos. Pirmasis "nuggets" receptas buvo sukurtas 1850-aisiais. Patiekalas - tai mažyčiai mėsos gabaliukai, kepti tešloje keptuvėje. Puiki alternatyva klasikiniams vištienos grybučiams yra kalakutienos grybučiai. Šio paukščio mėsa pasižymi dideliu naudingų mikroelementų ir vitaminų kiekiu, taip pat priklauso dietiniams produktams.
Žingsnis 1
Supjaustykite kalakutieną vienodo dydžio porcijomis.
Žingsnis 2
Supjaustytą kalakutieną pabarstykite druska, džiovintais česnakais ir prieskoniais, gerai išmaišykite ir perkelkite į lėkštę, kad mėsa galėtų šiek tiek pasimarinuoti.
Žingsnis 3
Kiekvieną kalakutienos gabalėlį apvoliokite miltuose.
Žingsnis 4
Tada mėsą panardinkite į vandenį. Patogiausia tai daryti naudojant durklą.
Žingsnis 5
Tada vėl apvoliokite grynuolius miltuose.
Žingsnis 6
Kepkite kalakutienos grynuolius keptuvėje 5-7 minutes, kol iškeps.
Žingsnis 7
Iškeptus grynuolius sudėkite ant popierinių rankšluosčių, kad pašalintumėte aliejaus likučius.
Žingsnis 8
Patiekite grynuolius su mėgstamu padažu lėkštėse. Gero apetito!
Kategorijos