Publikavimo data: 2024-03-23
Kalakutienos guliašas su pomidorų padažu
Kalakutiena yra labai skanus ir daug virškinamų baltymų turintis dietinis produktas. Iš kalakutienos galima paruošti daug skanių patiekalų. Tai puiki alternatyva vištienai. Paruoškite kalakutienos guliašą pagal šį receptą. Apkepkite kalakutienos gabalėlius kartu su svogūnais, pomidorais ir česnakais, supilkite pomidorų padažą ir troškinkite 15 minučių. Patiekite guliašą su puikia bulvių koše kaip garnyru ir skani vakarienė paruošta.
Žingsnis 1
Supjaustykite kalakutieną mažais kubeliais.
Žingsnis 2
Pomidorą supjaustykite mažais kubeliais, o svogūną - plonais pusžiedžiais. Česnaką supjaustykite plonais griežinėliais arba susmulkinkite.
Žingsnis 3
Įkaitinkite keptuvę, supilkite augalinį aliejų ir sudėkite kalakutieną. Kepkite ją 5 minutes, kol taps auksinė. Pagardinkite druska ir pipirais. Perkelkite kalakutieną į atskirą dubenį ir atidėkite į šalį.
Žingsnis 4
Ant vidutinės ugnies 3 minutes pakepinkite svogūnus ir česnakus.
Žingsnis 5
Į svogūnus ir česnakus sudėkite pomidorų griežinėlius ir kepkite 1 minutę.
Žingsnis 6
Į keptuvę sudėkite keptą kalakutieną ir supilkite pomidorų sultis.
Žingsnis 7
Sumaišykite puodelį šalto vandens su miltais ir supilkite į keptuvę. Įpilkite šaukštą aštraus padažo arba kečupo ir prieskonių.
Žingsnis 8
Viską gerai išmaišykite, uždenkite dangčiu ir troškinkite ant silpnos ugnies 15 minučių, kol suminkštės.
Žingsnis 9
Paruoštą patiekalą papuoškite šviežių krapų šakelėmis ir vyšniniais pomidoriukais.
Kategorijos