Kalakutienos haricot sriuba pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Kalakutienos haricot sriuba

Aštri gruziniška charcho sriuba tradiciškai ruošiama iš jautienos, daugybės prieskonių ir žolelių. Garsusis patiekalas gali būti gaminamas iš dietinės kalakutienos. Jis bus ne mažiau skanus ir labai naudingas. Juk šio paukščio mėsa laikoma hipoalergiška, maistinga ir lengvai virškinama. Pagal klasikinį receptą į charcho dedama tkemali padažo, kuris patiekalo prieinamumo recepte pakeičiamas pomidorų pasta.
Gaminimo laikas
110 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
50 kcal.
Baltymai
3 g
Riebalai
2 g
Angliavandeniai
4 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 3/5
Reitingas: 3/5 (2 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Kalakutienos haricot sriuba Žingsnis 1
Paruoškite mėsą. Kalakutieną 60-90 minučių virkite vandenyje, kol suminkštės. Iš sultinio išimkite mėsą.

Žingsnis 2

Kalakutienos haricot sriuba Žingsnis 2
Kol mėsa kepa, paruoškite pomidorų padažą. Į keptuvę supilkite aliejų, įjunkite mažą ugnį, sudėkite pomidorų pastą ir pomidorus. Išmaišykite iki vientisos masės. Palaikykite ant viryklės 5-7 minutes.

Žingsnis 3

Kalakutienos haricot sriuba Žingsnis 3
Išvirkite kalakutienos kharcho. Svogūną pakepinkite aliejuje 3-5 minutes, kad taptų skaidrus, bet ne sausas. Nusunkite daržoves į sultinį. Supilkite ryžius. 20 minučių pavirkite, supilkite pomidorų padažą. Pasūdykite, įberkite pipirų ir hmeli-suneli. Virkite 5-7 minutes. Sudėkite česnaką ir kalakutieną.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos