Publikavimo data: 2025-08-17
Kalakutienos ir grybų kepimas puode
Kepinys būna sultingas ir labai skanus.
Žingsnis 1
Nuplaukite ir supjaustykite grybus ir pakepinkite juos keptuvėje su aliejumi. Sudėkite smulkiai supjaustytą svogūną ir kepkite dar 10 minučių.
Žingsnis 2
Bulves nulupkite ir supjaustykite mažais kubeliais.
Žingsnis 3
Puodus patepkite aliejumi, sudėkite bulves ir pabarstykite prieskoniais.
Žingsnis 4
Kalakutienos filė supjaustykite nedideliais gabalėliais ir sudėkite ant bulvių. Pagardinkite druska ir dar kartą pabarstykite prieskoniais.
Žingsnis 5
Tada sluoksniuokite keptus grybus ir svogūnus, pasūdykite.
Žingsnis 6
Ant grybų išspauskite česnaką, užpilkite grietine, įdėkite gabalėlį sviesto, pabarstykite žolelėmis. Į kiekvieną puodą įpilkite po 2 valgomuosius šaukštus vandens, uždenkite ir dėkite į įkaitintą orkaitę 1 valandai.
Kategorijos