Kalakutienos karis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Kalakutienos karis

Kalakutiena su kariu - tai aštrus ir aromatingas patiekalas, pagrįstas tradicine indų virtuve. Padaže esanti grietinėlė sušvelnins aštrumą ir padės neišdžiovinti kalakutienos kepant. Šį patiekalą galima patiekti su bet kokiu garnyru pagal skonį - bulvėmis, ryžiais ar makaronais. Be to, aštrų mėsos padažą galima valgyti su ciabatta ar kita minkšta balta duona.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
203 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
17 g
Angliavandeniai
3 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 3/5
Reitingas: 4.19/5 (16 bal.)

Žingsnis 1

Kalakutienos karis Žingsnis 1
Paruoškite kario padažą. Supilkite grietinėlę į dubenį, suberkite karį, pipirus, papriką ir druską. Išmaišykite.

Žingsnis 2

Kalakutienos karis Žingsnis 2
Kepkite ir troškinkite kalakutą. Įkaitintą keptuvę patepkite aliejumi. Sudėkite svogūną ir česnaką, pakepinkite 1 minutę. Tada sudėkite kalakutieną ir kepkite po 3 minutes iš kiekvienos pusės. Supilkite padažą ir 10 min. troškinkite ant silpnos ugnies.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, paukštienos patiekalai, kalakutienos patiekalai, kepsniai, įspūdingas receptas, paprastas, pietūs, vakarienė, karštieji patiekalai naujiems metams, be įprastų alergenų, receptų knyga

Kategorijos