Publikavimo data: 2025-08-20
Kalakutienos karis
Kalakutiena su kariu - tai aštrus ir aromatingas patiekalas, pagrįstas tradicine indų virtuve. Padaže esanti grietinėlė sušvelnins aštrumą ir padės neišdžiovinti kalakutienos kepant. Šį patiekalą galima patiekti su bet kokiu garnyru pagal skonį - bulvėmis, ryžiais ar makaronais. Be to, aštrų mėsos padažą galima valgyti su ciabatta ar kita minkšta balta duona.
Žingsnis 1
Paruoškite kario padažą. Supilkite grietinėlę į dubenį, suberkite karį, pipirus, papriką ir druską. Išmaišykite.
Žingsnis 2
Kepkite ir troškinkite kalakutą. Įkaitintą keptuvę patepkite aliejumi. Sudėkite svogūną ir česnaką, pakepinkite 1 minutę. Tada sudėkite kalakutieną ir kepkite po 3 minutes iš kiekvienos pusės. Supilkite padažą ir 10 min. troškinkite ant silpnos ugnies.
Kategorijos