Kalakutienos kepenėlių blyneliai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-09

Kalakutienos kepenėlių blyneliai

Kalakutiena laikoma labiau dietiniu produktu nei vištiena, nes turi mažiau riebalų ir daug daugiau baltymų, kurie būtini bet kokiai dietai. Kepenėlėse yra būtinos magnio, geležies, cinko, vario ir vitaminų dozės. Todėl kalakutienos kepenėlių apkepai yra receptas, kuris ne tik tinka dietai, bet ir puikiai tinka vaikams. Kalakutienos kepenėlių apkepų receptai gali būti labai įvairūs, tačiau šiam receptui reikės tik turimų produktų ir keptuvės.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
288 kcal.
Baltymai
13 g
Riebalai
22 g
Angliavandeniai
8 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, glitimo turintys grūdai, kiaušiniai
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.05/5 (19 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Kalakutienos kepenėlių blyneliai Žingsnis 1
Paruoškite kepenėlių tešlą. Kepenėles supjaustykite nedideliais gabalėliais, svogūną susmulkinkite. Naudodami blenderį arba mėsmalę svogūną ir kepenis paverskite tyrele ir sudėkite į gilų dubenį. Įdėkite kiaušinius, pieną, druską ir pipirus. Išmaišykite iki vientisos masės, suberkite miltus ir dar kartą išmaišykite. Leiskite tešlai pastovėti 15 minučių.

Žingsnis 2

Kalakutienos kepenėlių blyneliai Žingsnis 2
Iškepkite paplotėlius. Įkaitinkite keptuvę su aliejumi. Tuomet tešlą paskirstykite po 1,5 valgomojo šaukšto vienam gabalėliui. Kepkite kepsnelius ant vidutinės ugnies iš abiejų pusių apie 5 minutes.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos