Publikavimo data: 2024-04-09
Kalakutienos kepenėlių blyneliai
Kalakutiena laikoma labiau dietiniu produktu nei vištiena, nes turi mažiau riebalų ir daug daugiau baltymų, kurie būtini bet kokiai dietai. Kepenėlėse yra būtinos magnio, geležies, cinko, vario ir vitaminų dozės. Todėl kalakutienos kepenėlių apkepai yra receptas, kuris ne tik tinka dietai, bet ir puikiai tinka vaikams. Kalakutienos kepenėlių apkepų receptai gali būti labai įvairūs, tačiau šiam receptui reikės tik turimų produktų ir keptuvės.
Žingsnis 1
Paruoškite kepenėlių tešlą. Kepenėles supjaustykite nedideliais gabalėliais, svogūną susmulkinkite. Naudodami blenderį arba mėsmalę svogūną ir kepenis paverskite tyrele ir sudėkite į gilų dubenį. Įdėkite kiaušinius, pieną, druską ir pipirus. Išmaišykite iki vientisos masės, suberkite miltus ir dar kartą išmaišykite. Leiskite tešlai pastovėti 15 minučių.
Žingsnis 2
Iškepkite paplotėlius. Įkaitinkite keptuvę su aliejumi. Tuomet tešlą paskirstykite po 1,5 valgomojo šaukšto vienam gabalėliui. Kepkite kepsnelius ant vidutinės ugnies iš abiejų pusių apie 5 minutes.
Kategorijos