Kalakutienos kepenėlių paštetas su sviestu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-16

Kalakutienos kepenėlių paštetas su sviestu

Kalakutienos kepenyse yra daug naudingų medžiagų, pavyzdžiui, vitamino K, kuris svarbus normaliai kaulų ir jungiamojo audinio medžiagų apykaitai. Be to, subprodukte yra daug geležies, todėl jį galima naudoti anemijos profilaktikai. Paštetas su daržovėmis ir prieskoniais neturi ryškaus kepenų skonio, todėl patiks net tiems, kurie jų nemėgsta.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
275 kcal.
Baltymai
15 g
Riebalai
23 g
Angliavandeniai
1 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.96/5 (25 bal.)

Žingsnis 1

Kalakutienos kepenėlių paštetas su sviestu Žingsnis 1
Paruoškite produktus. Kepkite kalakutienos kepenėles augaliniame aliejuje 7-10 minučių, perkelkite į lėkštę, atvėsinkite. Toje pačioje keptuvėje 7-8 min. kepkite daržoves. Taip pat atvėsinkite.

Žingsnis 2

Kalakutienos kepenėlių paštetas su sviestu Žingsnis 2
Paruoškite paštetą. Atvėsintas kepenis ir daržoves sudėkite į trintuvą, įdėkite sviesto. Druskos ir pipirų pagal skonį. Sumalkite iki vientisos masės. Paštetą sudėkite į indą su dangčiu ir padėkite į šaldytuvą.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
užkandžiai, paštetai, įspūdingas receptas, paprastas, yra bendrų alergenų, morkų sezonas, paukštienos paštetai, receptų knyga, sviesto paštetai, morkų paštetai

Kategorijos