Kalakutienos kepenys pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-16

Kalakutienos kepenys

Kalakutienos kepenėlės keptuvėje - tai patiekalas, kurio gaminimo laikas nėra labai ilgas, tačiau rezultatas puikus. Sūris kalakutienai suteikia nepakartojamą skonį. Kalakutiena yra labai skani ir sveika. Šis patiekalas priklauso šventinių patiekalų kategorijai, todėl lengvai papuoš šventinį stalą.
Gaminimo laikas
90 min.
Laikas virtuvėje
45 min.
Kalorijos
248 kcal.
Baltymai
12 g
Riebalai
19 g
Angliavandeniai
4 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.2/5 (10 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Kalakutienos kepenys Žingsnis 1
Paimkite kepenėles ir supjaustykite jas nedideliais gabalėliais, tada keptuvėje svieste apkepkite kepenėles.

Žingsnis 2

Kalakutienos kepenys Žingsnis 2
Susmulkinkite svogūną ir pakepinkite svieste. Kai svogūnai apkeps, sudėkite kalakutienos kepenėles.

Žingsnis 3

Kalakutienos kepenys Žingsnis 3
Sumaišykite grietinę su miltais ir vandeniu, tada supilkite mišinį į keptuvę. Troškinkite mėsą, kol iškeps, apie 35 minutes. Tada pabarstykite druska ir prieskoniais.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos