Publikavimo data: 2024-06-16
Kalakutienos kepenys
Kalakutienos kepenėlės keptuvėje - tai patiekalas, kurio gaminimo laikas nėra labai ilgas, tačiau rezultatas puikus. Sūris kalakutienai suteikia nepakartojamą skonį. Kalakutiena yra labai skani ir sveika. Šis patiekalas priklauso šventinių patiekalų kategorijai, todėl lengvai papuoš šventinį stalą.
Žingsnis 1
Paimkite kepenėles ir supjaustykite jas nedideliais gabalėliais, tada keptuvėje svieste apkepkite kepenėles.
Žingsnis 2
Susmulkinkite svogūną ir pakepinkite svieste. Kai svogūnai apkeps, sudėkite kalakutienos kepenėles.
Žingsnis 3
Sumaišykite grietinę su miltais ir vandeniu, tada supilkite mišinį į keptuvę. Troškinkite mėsą, kol iškeps, apie 35 minutes. Tada pabarstykite druska ir prieskoniais.
Kategorijos