Kalakutienos kepsniai su adžika pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Kalakutienos kepsniai su adžika

Adžikoje marinuotus kalakutienos kepsnius geriau ruošti su skystais prieskoniais. Jis nebus per daug deginantis ir geriau įmirkys mėsą marinavimo metu. Parduotuvėse parduodamas skystas produktas yra ajika padažas, nes į tikrosios kaukazietiškos ajika sudėtį neįeina pomidorai. Savo konsistencija jis panašus į šlapią smėlį, nes jo sudėtyje yra tik česnakų, raudonųjų pipirų ir prieskonių. Jei prieskonis labai tirštas, į jį įpilkite pomidorų arba pomidorų padažo.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
198 kcal.
Baltymai
12 g
Riebalai
16 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.5/5 (6 bal.)

Žingsnis 1

Kalakutienos kepsniai su adžika Žingsnis 1
Marinuokite mėsą. Apibarstykite filė paprikomis ir druska. Sudėkite jas į dubenį ir užpilkite adžikos, kad ji padengtų visą kalakutienos paviršių. Palikite marinuotis 30 minučių.

Žingsnis 2

Kalakutienos kepsniai su adžika Žingsnis 2
Apkepkite kepsnius. Įkaitintą keptuvę patepkite aliejumi ir sudėkite mėsą. Kepkite iš abiejų pusių, kol taps auksinės spalvos, 10-15 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, paukštienos patiekalai, kalakutienos patiekalai, kepsniai, įspūdingas receptas, paprastas, pietūs, vakarienė, karštieji patiekalai naujiems metams, be įprastų alergenų, receptų knyga

Kategorijos