Kalakutienos kepsnys pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-13

Kalakutienos kepsnys

Kalakutienos kepsnių kotletai - puiki sveikos vakarienės idėja. Kalakutiena laikoma mažai kaloringa, gerai virškinama, joje yra daug vitaminų, baltymų, geležies ir natrio. Pastarojo elemento buvimas leidžia apriboti druskos kiekį gaminant maistą. Kepsniai tinka iš bet kurios paukščio dalies. Geriausiai tinka krūtinėlės filė arba šlaunelė. Kalakutiena iškepa greitai, todėl svarbiausia nelaikyti mėsos ant viryklės per ilgai, antraip ji bus kieta.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
134 kcal.
Baltymai
16 g
Riebalai
7 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.86/5 (21 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Kalakutienos kepsnys Žingsnis 1
Paruoškite grietinės padažą. Į dubenį sudėkite grietinę, suberkite garstyčių sėklas, sojų padažą ir gerai išmaišykite.

Žingsnis 2

Kalakutienos kepsnys Žingsnis 2
Paruoškite kepsnius kepti. Mėsą gerai įtrinkite druska ir žolelėmis ir aptepkite padažu.

Žingsnis 3

Kalakutienos kepsnys Žingsnis 3
Iškepkite kalakutą. Į keptuvę įpilkite aliejaus ir leiskite jam užvirti. Sudėkite mėsos gabalėlius taip, kad tarp jų liktų vietos. Kepkite ant didelės ugnies 1-2 minutes, tada apverskite į kitą pusę, šiek tiek sumažinkite ugnį ir kepkite dar 3-4 minutes.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos