Publikavimo data: 2025-08-20
Kalakutienos kepsnys
Kalakutienos kepsnys yra labai skanus, gardus ir sotus patiekalas. Kalakutiena laikoma dietine mėsa. Kad ji greičiau iškeptų ir nebūtų sausa, pageidautina ją marinuoti kelias valandas ar net per naktį. Galite dėti beveik bet kokių daržovių, bet pagrindinis komponentas, žinoma, yra bulvės. Kepti galima troškinti keptuvėje ar puode arba kepti porcijomis puoduose. Tokia porcija puikiai tinka šventinei ar romantiškai vakarienei.
Žingsnis 1
Paruoškite kepsnį. Tame pačiame aliejuje ant vidutinės ugnies 5 minutes pakepinkite bulves ir paprikas. Sudėkite mėsą, įpilkite vandens, gerai išmaišykite ir uždengę dangčiu troškinkite ant silpnos ugnies 20 minučių.
Kategorijos