Kalakutienos kepsnys pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Kalakutienos kepsnys

Kalakutienos kepsnys yra labai skanus, gardus ir sotus patiekalas. Kalakutiena laikoma dietine mėsa. Kad ji greičiau iškeptų ir nebūtų sausa, pageidautina ją marinuoti kelias valandas ar net per naktį. Galite dėti beveik bet kokių daržovių, bet pagrindinis komponentas, žinoma, yra bulvės. Kepti galima troškinti keptuvėje ar puode arba kepti porcijomis puoduose. Tokia porcija puikiai tinka šventinei ar romantiškai vakarienei.
Gaminimo laikas
160 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
149 kcal.
Baltymai
4 g
Riebalai
11 g
Angliavandeniai
5 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.91/5 (11 bal.)

Žingsnis 1

Kalakutienos kepsnys Žingsnis 1
Paruoškite kepsnį. Tame pačiame aliejuje ant vidutinės ugnies 5 minutes pakepinkite bulves ir paprikas. Sudėkite mėsą, įpilkite vandens, gerai išmaišykite ir uždengę dangčiu troškinkite ant silpnos ugnies 20 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, mėsos patiekalai, kiaulienos patiekalai, grybų patiekalai, troškiniai, įspūdingas receptas, paprastas, yra bendrų alergenų, sala, pietūs, vakarienė, grybų sezonas, bulvių sezonas, saldžiųjų paprikų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, kepsnys, receptų knyga, kiaulienos kepsnys, grybų kepsnys, grybų kepsnys, bulvių vakarienė, bulvių kepsnys, bulvių kepsnys, kiaulienos vakarienė

Kategorijos