Kalakutienos kepsnys keptuvėje pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Kalakutienos kepsnys keptuvėje

Kalakutienos kepsnys keptuvėje - puikus pasirinkimas tiems, kurie laikosi dietos. Jame nėra nereikalingų kalorijų ir jis nekenkia figūrai. Beje, kalakutiena laikoma lydere tarp liesos mėsos rūšių, be to, joje gausu vitaminų ir mineralų, kurie labai naudingi organizmui.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
114 kcal.
Baltymai
13 g
Riebalai
6 g
Angliavandeniai
1 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (4 bal.)

Žingsnis 1

Kalakutienos kepsnys keptuvėje Žingsnis 1
Paruoškite kepsnį. Mėsą iš abiejų pusių pasūdykite, tada visą aptepkite prancūziškomis garstyčiomis. Palikite kepsnį sausoje vietoje 30-40 minučių mirkti prieskoniuose.

Žingsnis 2

Kalakutienos kepsnys keptuvėje Žingsnis 2
Apkepkite mėsą. Įkaitinkite keptuvę, įpilkite augalinio aliejaus. Tuomet sudėkite paruoštą kepsnį ir kepkite po 6-8 minutes iš kiekvienos pusės ant didelės ugnies.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji kursai, paprastai, yra bendrų alergenų., aštriai, pietūs, vakarienė, česnakų sezonas, kepsniai, kalakutienos kepsniai, receptų knyga

Kategorijos