Publikavimo data: 2024-06-08
Kalakutienos kepsnys keptuvėje
Kalakutienos kepsnys keptuvėje - puikus pasirinkimas tiems, kurie laikosi dietos. Jame nėra nereikalingų kalorijų ir jis nekenkia figūrai. Beje, kalakutiena laikoma lydere tarp liesos mėsos rūšių, be to, joje gausu vitaminų ir mineralų, kurie labai naudingi organizmui.
Žingsnis 1
Paruoškite kepsnį. Mėsą iš abiejų pusių pasūdykite, tada visą aptepkite prancūziškomis garstyčiomis. Palikite kepsnį sausoje vietoje 30-40 minučių mirkti prieskoniuose.
Žingsnis 2
Apkepkite mėsą. Įkaitinkite keptuvę, įpilkite augalinio aliejaus. Tuomet sudėkite paruoštą kepsnį ir kepkite po 6-8 minutes iš kiekvienos pusės ant didelės ugnies.
Kategorijos