Publikavimo data: 2024-03-29
Kalakutienos kotletai
Kalakutienos filė yra dietinė mėsa, tačiau ne visi žino, kaip ją paruošti, kad ji išliktų sultinga. Yra kalakutienos krūtinėlės kotletų tešloje su sūriu receptas, kuris išlaiko mėsą minkštą ir neleidžia jai išsausėti. Šio europietiškos virtuvės patiekalo populiarumą lemia gaminimo paprastumas ir produktų prieinamumas. Mėsa tradiciškai patiekiama su garnyru ir daug šviežių daržovių. Daugelis žmonių mėgsta kotletus kaip savarankišką patiekalą.
Žingsnis 1
Paruoškite kotletus. Kalakutienos krūtinėlę supjaustykite 1-1,5 cm storio medalionais. Plaktuku plaktuku išmuškite iki 0,5 cm storio. Kiekvieną filė gabalėlį pagardinkite druska, prieskoniais ir pipirais.
Žingsnis 2
Paruoškite tešlą. Kietąjį sūrį sutarkuokite smulkia tarka. Dubenyje išplakite kiaušinius, supilkite tarkuotą sūrį ir vandenį. Tešlą gerai išplakite. Į atskirą dubenį supilkite miltus.
Žingsnis 3
Pradėkite kepti kotletus. Įkaitinkite keptuvę, supilkite augalinį aliejų. Kiekvieną kotletą pamirkykite miltuose, sudėkite į tešlą ir iš karto siųskite į keptuvę. Kepkite kotletus po 2-3 minutes iš kiekvienos pusės.
Kategorijos