Kalakutienos kotletai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-29

Kalakutienos kotletai

Kalakutienos filė yra dietinė mėsa, tačiau ne visi žino, kaip ją paruošti, kad ji išliktų sultinga. Yra kalakutienos krūtinėlės kotletų tešloje su sūriu receptas, kuris išlaiko mėsą minkštą ir neleidžia jai išsausėti. Šio europietiškos virtuvės patiekalo populiarumą lemia gaminimo paprastumas ir produktų prieinamumas. Mėsa tradiciškai patiekiama su garnyru ir daug šviežių daržovių. Daugelis žmonių mėgsta kotletus kaip savarankišką patiekalą.
Gaminimo laikas
35 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
255 kcal.
Baltymai
12 g
Riebalai
18 g
Angliavandeniai
9 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, glitimo turintys grūdai, kiaušiniai
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.94/5 (31 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Kalakutienos kotletai Žingsnis 1
Paruoškite kotletus. Kalakutienos krūtinėlę supjaustykite 1-1,5 cm storio medalionais. Plaktuku plaktuku išmuškite iki 0,5 cm storio. Kiekvieną filė gabalėlį pagardinkite druska, prieskoniais ir pipirais.

Žingsnis 2

Kalakutienos kotletai Žingsnis 2
Paruoškite tešlą. Kietąjį sūrį sutarkuokite smulkia tarka. Dubenyje išplakite kiaušinius, supilkite tarkuotą sūrį ir vandenį. Tešlą gerai išplakite. Į atskirą dubenį supilkite miltus.

Žingsnis 3

Kalakutienos kotletai Žingsnis 3
Pradėkite kepti kotletus. Įkaitinkite keptuvę, supilkite augalinį aliejų. Kiekvieną kotletą pamirkykite miltuose, sudėkite į tešlą ir iš karto siųskite į keptuvę. Kepkite kotletus po 2-3 minutes iš kiekvienos pusės.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos