Kalakutienos kotletai su rūkyta paprika pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-19

Kalakutienos kotletai su rūkyta paprika

Kalakutiena laikoma dietiniu maistu dėl savo mažo kaloringumo ir maistinių savybių derinio. Cholesterolio ir riebalų kiekis kalakutienoje yra gerokai mažesnis nei jautienoje, kiaulienoje ir kituose paukščiuose. Kalakutienos kotletai įgauna saldų ir aštrų skonį, nes į juos dedama rūkytos paprikos. Paprika gaminama iš saldžiųjų paprikų, kurios džiovinamos, rūkomos ir sumalamos į miltelius. Prieskonio galiojimo laikas - šeši mėnesiai. Jį reikėtų laikyti sandariame inde.
Gaminimo laikas
45 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
124 kcal.
Baltymai
15 g
Riebalai
6 g
Angliavandeniai
2 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.03/5 (30 bal.)

Žingsnis 1

Kalakutienos kotletai su rūkyta paprika Žingsnis 1
Paruoškite patiekalui svogūnus. Į keptuvę įpilkite augalinio aliejaus. Nustatykite vidutinę kaitrą ir įkaitinkite. Į karštą aliejų sudėkite svogūnų puseles ir kepkite, kol taps auksinės spalvos, apie 3-4 minutes.

Žingsnis 2

Kalakutienos kotletai su rūkyta paprika Žingsnis 2
Troškinkite mėsą. Pabarstykite kalakutieną rūkyta paprika ir įtrinkite kotletus druska bei pipirais. Sudėkite mėsą ant kepintų svogūnų ir keptuvę uždenkite dangčiu. Troškinkite ingredientus ant silpnos ugnies 30 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji kursai, mėsos patiekalai, vištienos patiekalai, įspūdingas receptas, paprastai, aštriai, pietūs, vakarienė, žaliasis sezonas, Naujųjų metų išvakarių šventė, kotletai, be įprastų alergenų, receptų knyga, vištienos vakarienė, vištienos kotletai

Kategorijos