Publikavimo data: 2025-08-18
Kalakutienos kotletai su varškės sūriu
Kalakutienos kotletai - puikus dietinis patiekalas. Kalakutiena yra mažai kaloringa ir neriebi, o šiame recepte ją puikiai papildo varškė. Ji suteikia mėsai švelnią tekstūrą ir malonų kreminį skonį. Varškėje yra daug naudingų aminorūgščių, kurios padeda gerinti kraujo sudėtį, didina apetitą ir atkuria fizines jėgas.
Žingsnis 1
Paruoškite mėsą. Kalakutienos filė supjaustykite vidutinio dydžio gabalėliais, pamuškite plaktuvu, pabarstykite druska, pipirais ir apvoliokite miltuose.
Žingsnis 2
Paruoškite patiekalą. Įdėkite kalakutieną į įkaitintą keptuvę su saulėgrąžų aliejumi ir kepkite po 4 minutes iš kiekvienos pusės. Įpilkite karšto vandens ir troškinkite 15 minučių, retkarčiais apversdami gabalėlius. Po to mėsą sudėkite į lėkštę, papipirinkite ir aptepkite varške.
Kategorijos