Kalakutienos kotletai su varškės sūriu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Kalakutienos kotletai su varškės sūriu

Kalakutienos kotletai - puikus dietinis patiekalas. Kalakutiena yra mažai kaloringa ir neriebi, o šiame recepte ją puikiai papildo varškė. Ji suteikia mėsai švelnią tekstūrą ir malonų kreminį skonį. Varškėje yra daug naudingų aminorūgščių, kurios padeda gerinti kraujo sudėtį, didina apetitą ir atkuria fizines jėgas.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
225 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
17 g
Angliavandeniai
6 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.2/5 (5 bal.)

Žingsnis 1

Kalakutienos kotletai su varškės sūriu Žingsnis 1
Paruoškite mėsą. Kalakutienos filė supjaustykite vidutinio dydžio gabalėliais, pamuškite plaktuvu, pabarstykite druska, pipirais ir apvoliokite miltuose.

Žingsnis 2

Kalakutienos kotletai su varškės sūriu Žingsnis 2
Paruoškite patiekalą. Įdėkite kalakutieną į įkaitintą keptuvę su saulėgrąžų aliejumi ir kepkite po 4 minutes iš kiekvienos pusės. Įpilkite karšto vandens ir troškinkite 15 minučių, retkarčiais apversdami gabalėlius. Po to mėsą sudėkite į lėkštę, papipirinkite ir aptepkite varške.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji kursai, mėsos patiekalai, vištienos patiekalai, įspūdingas receptas, paprastai, aštriai, pietūs, vakarienė, žaliasis sezonas, Naujųjų metų išvakarių šventė, kotletai, be įprastų alergenų, receptų knyga, vištienos vakarienė, vištienos kotletai

Kategorijos