Kalakutienos kotletas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-13

Kalakutienos kotletas

Iš kalakutienos kotletų orkaitėje galima paruošti skanų troškinį. Dėl tokio mėsos paruošimo būdo patiekalas iškepa gana greitai. Filė būna minkšta ir sultinga. Kepimui imkite atšaldytą kalakutieną. Tinka ir šaldyta kalakutiena, tačiau yra rizika, kad patiekalas bus sausas. Atšildyta ji praranda natūralias sultis, o kalakutiena ir taip yra liesa mėsa. Filė kruopščiai iškepkite. Ji yra trapi ir gali būti lengvai pažeista.
Gaminimo laikas
45 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
269 kcal.
Baltymai
14 g
Riebalai
19 g
Angliavandeniai
9 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 3.78/5 (23 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Kalakutienos kotletas Žingsnis 1
Paruoškite kalakutienos filė. Uždenkite mėsos gabalėlius maistine plėvele ir švelniai apskrudinkite. Pagardinkite druska ir prieskoniais. Apvoliokite džiūvėsėliuose.

Žingsnis 2

Kalakutienos kotletas Žingsnis 2
Paruoškite kotletų sluoksnį. Sumaišykite majonezą, sojų padažą, garstyčias ir sūrį.

Žingsnis 3

Kalakutienos kotletas Žingsnis 3
Paruoškite kalakutienos kotletus. Į aliejumi išteptą kepimo indą sudėkite apkeptas filė. Ant viršaus tolygiai paskleiskite sūrio sluoksnį. Kepkite 180 laipsnių temperatūroje 25-35 minutes.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos