Publikavimo data: 2024-06-08
Kalakutienos krūtinėlės kepsnys
Kepsnys - tai storas mėsos gabalas, kepamas ant atviros ugnies iki tam tikro laipsnio iškepimo. Prieš tai jis dažnai įtrinamas prieskoniais ir žolelėmis, kad mėsa įgautų subtilų skonį ir malonų aromatą. Paprastai kepsnių pagrindas yra jautiena, tačiau yra variantų su ėriena, vištiena ir net žuvimi. Kalakutienos kepsnys - tai receptas tikriems gurmanams, mėgstantiems ir vertinantiems skanius mėsos patiekalus. Į produktų sudėtį įeina tik natūrali mėsa ir prieskoniai.
Žingsnis 1
Paruoškite kalakutą. Dubenyje sumaišykite karį, papriką, pipirus ir druską. Tada krūtinėlės kepsnius įtrinkite mišiniu taip, kad jis visiškai padengtų mėsą. Palikite filė 15-20 min. mirkti prieskoniuose.
Žingsnis 2
Apkepkite kalakutienos krūtinėlės kepsnį. Įkaitinkite keptuvę, supilkite alyvuogių aliejų ir iškart supilkite ghi. Ant įkaitintos keptuvės dėkite kalakutienos filė ir palikite kepti 5-7 minutes, tada mėsą apverskite. Veiksmus pakartokite 2-3 kartus. Po to sumažinkite kaitrą ir keptuvę uždenkite dangčiu. Troškinkite kepsnį dar 5 minutes, kad jis suminkštėtų.
Kategorijos