Publikavimo data: 2025-08-19
Kalakutienos kukuliai grietinėlėje
Skanus ir sveikas patiekalas: liesa mėsa, kepta grietinėlėje.
Žingsnis 1
Sudėkite kalakutienos faršą į gilų dubenį, kad mėsos kukuliai iškeptų.
Žingsnis 2
Nulupkite ir smulkiai supjaustykite česnaką, pagal skonį įberkite prieskonių ir druskos. Viską atsargiai sumaišykite ir palikite pastovėti, kol nulupsite morkas ir svogūnus.
Žingsnis 3
Sutarkuokite morkas ir supjaustykite svogūną kubeliais. Sudėkite daržoves ant formos, kurioje bus kepami mėsos kukuliai, dugno. Iš mėsos padarykite mėsos kukulius. Jie bus šiek tiek didesni už kotletus ir mažesni už kotletus. Juos sudėkite ant daržovių.
Žingsnis 4
Viską užpilkite grietinėle ir pusvalandžiui pašaukite į orkaitę.
Kategorijos