Kalakutienos kukuliai su ryžiais ir morkomis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-09

Kalakutienos kukuliai su ryžiais ir morkomis

Mėsos kukuliai dėl savo skonio ir paprasto paruošimo patinka ir suaugusiesiems, ir vaikams. Tereikia paruošti maltą mėsą, išvirti ryžius ir suformuoti kukulius - ir visa tai galite padaryti iš anksto. Kukuliai gali būti lengvai apkepti ir troškinami padaže arba įmaišyti į sriubą. Tai paprasta, greita ir labai skanu.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
248 kcal.
Baltymai
12 g
Riebalai
16 g
Angliavandeniai
11 g
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 3.75/5 (4 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Kalakutienos kukuliai su ryžiais ir morkomis Žingsnis 1
Ryžius nuplaukite ir išvirkite, kol pusiau išvirs. Į maltą mėsą sudėkite išvirtus atvėsintus ryžius, susmulkintą česnaką, kiaušinius, įberkite druskos, pagardinkite pipirais ir gerai išmaišykite.

Žingsnis 2

Kalakutienos kukuliai su ryžiais ir morkomis Žingsnis 2
Iškočiokite nedidelio kiaušinio dydžio mėsos kukulius ir iš visų pusių apvoliokite miltuose. Kepkite kukulius keptuvėje augaliniame aliejuje.

Žingsnis 3

Kalakutienos kukuliai su ryžiais ir morkomis Žingsnis 3
Supjaustykite svogūnus ir morkas ir pakepinkite keptuvėje su augaliniu aliejumi. Daržovės turi būti tik apkeptos, bet ne paruduoti. Sudėkite pakepintas daržoves į mėsos kukulius ir išmaišykite.

Žingsnis 4

Kalakutienos kukuliai su ryžiais ir morkomis Žingsnis 4
Iškeptus kotletukus sudėkite į storadugnį puodą arba palikite keptuvėje. Įpilkite maždaug pusantro puodelio vandens / 300 ml vandens ir grietinėlės. Pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais. Uždenkite puodą ar keptuvę dangčiu ir troškinkite ant silpnos ugnies apie 30 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos