Publikavimo data: 2024-06-09
Kalakutienos kukuliai su ryžiais ir morkomis
Mėsos kukuliai dėl savo skonio ir paprasto paruošimo patinka ir suaugusiesiems, ir vaikams. Tereikia paruošti maltą mėsą, išvirti ryžius ir suformuoti kukulius - ir visa tai galite padaryti iš anksto. Kukuliai gali būti lengvai apkepti ir troškinami padaže arba įmaišyti į sriubą. Tai paprasta, greita ir labai skanu.
Žingsnis 1
Ryžius nuplaukite ir išvirkite, kol pusiau išvirs. Į maltą mėsą sudėkite išvirtus atvėsintus ryžius, susmulkintą česnaką, kiaušinius, įberkite druskos, pagardinkite pipirais ir gerai išmaišykite.
Žingsnis 2
Iškočiokite nedidelio kiaušinio dydžio mėsos kukulius ir iš visų pusių apvoliokite miltuose. Kepkite kukulius keptuvėje augaliniame aliejuje.
Žingsnis 3
Supjaustykite svogūnus ir morkas ir pakepinkite keptuvėje su augaliniu aliejumi. Daržovės turi būti tik apkeptos, bet ne paruduoti. Sudėkite pakepintas daržoves į mėsos kukulius ir išmaišykite.
Žingsnis 4
Iškeptus kotletukus sudėkite į storadugnį puodą arba palikite keptuvėje. Įpilkite maždaug pusantro puodelio vandens / 300 ml vandens ir grietinėlės. Pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais. Uždenkite puodą ar keptuvę dangčiu ir troškinkite ant silpnos ugnies apie 30 minučių.
Kategorijos