Kalakutienos paplotėliai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-26

Kalakutienos paplotėliai

Yra daugybė kalakutienos bittochki gaminimo variantų. Klasikinis receptas numato minimalų ingredientų kiekį: mėsą, svogūnus, prieskonius ir duoną maltai mėsai surišti. Jei pageidaujama, galima pridėti šviežių žolelių ir daržovių. Patiekalo gaminimo būdų yra keletas: troškinimas su vandeniu ar padažu, kepimas orkaitėje, kepimas arba troškinimas garuose. Pastarasis būdas pareikalaus mažiausiai pastangų. Kad kalakutienos kukuliai būtų sultingesni, į faršą galite įdėti morkų arba cukinijų.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
156 kcal.
Baltymai
16 g
Riebalai
6 g
Angliavandeniai
6 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.5/5 (2 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Kalakutienos paplotėliai Žingsnis 1
Paruoškite faršą. Susmulkinkite svogūnus trintuvu. Duoną 5-10 min. pamirkykite vandenyje. Tada ją išspauskite. Sudėkite faršą į dubenį, suberkite mirkytą duoną ir svogūnus. Pagardinkite druska ir pipirais ir gerai išminkykite. Sudėkite smulkintas petražoles ir dar kartą kruopščiai išmaišykite.

Žingsnis 2

Kalakutienos paplotėliai Žingsnis 2
Suformuokite paplotėlius ir iškepkite juos garintuve. Pamirkykite rankas vandenyje, suformuokite iš maltos mėsos apskritimus ir sudėkite į garintuvo dubenį. Virkite 25-30 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos