Kalakutienos pudingas orkaitėje pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Kalakutienos pudingas orkaitėje

Mėsos pudingas yra labai subtilus patiekalas. Jis gaminamas iš įvairių rūšių mėsos ir subproduktų. Kalakutienos pudingas tirpsta burnoje, yra labai sultingas, minkštas ir purus. Sodraus mėsos skonio pudingas pradžiugins jūsų artimuosius, o ryškus česnakų ir prieskonių aromatas taps mėgstamiausiu.
Gaminimo laikas
70 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
163 kcal.
Baltymai
16 g
Riebalai
9 g
Angliavandeniai
1 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.5/5 (4 bal.)

Žingsnis 1

Kalakutienos pudingas orkaitėje Žingsnis 1
Smulkiai supjaustykite svogūną ir česnaką.

Žingsnis 2

Kalakutienos pudingas orkaitėje Žingsnis 2
Išplakite vištų kiaušinius. Atskirkite baltymus nuo trynių. Baltymus suplakite mikseriu, o trynius palikite sveikus.

Žingsnis 3

Kalakutienos pudingas orkaitėje Žingsnis 3
Kartais pamaišydami kepkite svogūnus ir česnakus alyvuogių aliejuje, kol taps auksinės spalvos.

Žingsnis 4

Kalakutienos pudingas orkaitėje Žingsnis 4
Sumaišykite maltą mėsą su pakepintais svogūnais ir česnakais. Sudėkite trynius, druską, prieskonius ir gerai išmaišykite.

Žingsnis 5

Kalakutienos pudingas orkaitėje Žingsnis 5
Sudėkite plaktus baltymus ir žoleles. Paskirstykite į formeles, uždenkite folija. Kepkite 180 laipsnių temperatūroje 30 minučių. Tada nuimkite foliją ir kepkite dar 20 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, paukštienos patiekalai, kalakutienos patiekalai, kepsniai, įspūdingas receptas, paprastas, pietūs, vakarienė, karštieji patiekalai naujiems metams, be įprastų alergenų, receptų knyga

Kategorijos