Publikavimo data: 2025-08-18
Kalakutienos pudingas orkaitėje
Mėsos pudingas yra labai subtilus patiekalas. Jis gaminamas iš įvairių rūšių mėsos ir subproduktų. Kalakutienos pudingas tirpsta burnoje, yra labai sultingas, minkštas ir purus. Sodraus mėsos skonio pudingas pradžiugins jūsų artimuosius, o ryškus česnakų ir prieskonių aromatas taps mėgstamiausiu.
Žingsnis 1
Smulkiai supjaustykite svogūną ir česnaką.
Žingsnis 2
Išplakite vištų kiaušinius. Atskirkite baltymus nuo trynių. Baltymus suplakite mikseriu, o trynius palikite sveikus.
Žingsnis 3
Kartais pamaišydami kepkite svogūnus ir česnakus alyvuogių aliejuje, kol taps auksinės spalvos.
Žingsnis 4
Sumaišykite maltą mėsą su pakepintais svogūnais ir česnakais. Sudėkite trynius, druską, prieskonius ir gerai išmaišykite.
Žingsnis 5
Sudėkite plaktus baltymus ir žoleles. Paskirstykite į formeles, uždenkite folija. Kepkite 180 laipsnių temperatūroje 30 minučių. Tada nuimkite foliją ir kepkite dar 20 minučių.
Kategorijos