Kalakutienos salotos su morkomis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-16

Kalakutienos salotos su morkomis

Kalakutiena yra švelni ir skani, primena vištieną, tačiau yra dar minkštesnė ir sultingesnė. Dėl daugybės maistingųjų medžiagų ir riebalų trūkumo ji priskiriama dietinei mėsai. Ji puikiai tinka ne tik karštiems patiekalams, bet ir įvairioms lengvoms salotoms. Pavyzdžiui, ant šventinio stalo puikiai atrodys pikantiškos azijietiško stiliaus kalakutienos salotos su korėjietiškomis morkomis, kurių kvapnūs prieskoniai ir priedai suteiks liesai mėsai ypatingą skonį. Salotos išeis ryškios, originalios ir labai skanios.
Gaminimo laikas
10 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
211 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
17 g
Angliavandeniai
7 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 3/5
Reitingas: 3.81/5 (37 bal.)

Žingsnis 1

Kalakutienos salotos su morkomis Žingsnis 1
Paruoškite ingredientus. Supjaustykite mėsą griežinėliais. Keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų. Kalakutienos griežinėlius kepkite ant didelės ugnies 3 minutes, supilkite sojų padažą ir gerai išmaišykite. Agurką supjaustykite griežinėliais. Pomidorą supjaustykite kubeliais.

Žingsnis 2

Kalakutienos salotos su morkomis Žingsnis 2
Paruoškite salotas. Salotinėje sumaišykite korėjietiškas morkas, marinuotus agurkus, kalakutienos filė, pomidorus. Įpilkite majonezo. Apibarstykite druska, pipirais ir gerai išmaišykite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos