Kalakutienos širdies kotletas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-13

Kalakutienos širdies kotletas

Kalakutų širdys yra sveikas šalutinis produktas, kuriame yra daug geležies ir kitų vitaminų. Kartu kalakutų širdelių energinė vertė yra mažesnė nei pačios kalakutienos. Iš šio produkto galite gaminti įvairius dietinius patiekalus. Kalakutų širdelės kepamos, verdamos, kepamos, kepamos, įdarytos. Su širdelių įdaru kepami pyragai ir blynai. Jie patiekiami su bet kokiais padažais. Paprasčiausias patiekalas iš kalakutų širdelių yra kalakutienos kotletai. Jie kepami tešloje keptuvėje.
Gaminimo laikas
65 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
210 kcal.
Baltymai
11 g
Riebalai
17 g
Angliavandeniai
1 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.11/5 (36 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Kalakutienos širdies kotletas Žingsnis 1
Paruoškite subproduktus. Iškepkite kalakutų širdis. Sudėkite į dubenį ir pabarstykite druska. Įpilkite majonezo, išmaišykite. Palikite 20 minučių pailsėti.

Žingsnis 2

Kalakutienos širdies kotletas Žingsnis 2
Paruoškite tešlos pagrindą. Įmuškite kiaušinius, suplakite, įberkite druskos ir pipirų.

Žingsnis 3

Kalakutienos širdies kotletas Žingsnis 3
Paruoškite kalakutienos šerdies kotletus. Širdis pabarstykite miltais. Įmerkite į kiaušinį. Kepkite įkaitintoje keptuvėje 2-3 minutes iš abiejų pusių. Įpilkite šiek tiek karšto vandens, uždenkite dangčiu. Sumažinkite ugnį ir troškinkite, kol išvirs, 10-15 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos