Publikavimo data: 2024-06-13
Kalakutienos širdies kotletas
Kalakutų širdys yra sveikas šalutinis produktas, kuriame yra daug geležies ir kitų vitaminų. Kartu kalakutų širdelių energinė vertė yra mažesnė nei pačios kalakutienos. Iš šio produkto galite gaminti įvairius dietinius patiekalus. Kalakutų širdelės kepamos, verdamos, kepamos, kepamos, įdarytos. Su širdelių įdaru kepami pyragai ir blynai. Jie patiekiami su bet kokiais padažais. Paprasčiausias patiekalas iš kalakutų širdelių yra kalakutienos kotletai. Jie kepami tešloje keptuvėje.
Žingsnis 1
Paruoškite subproduktus. Iškepkite kalakutų širdis. Sudėkite į dubenį ir pabarstykite druska. Įpilkite majonezo, išmaišykite. Palikite 20 minučių pailsėti.
Žingsnis 2
Paruoškite tešlos pagrindą. Įmuškite kiaušinius, suplakite, įberkite druskos ir pipirų.
Žingsnis 3
Paruoškite kalakutienos šerdies kotletus. Širdis pabarstykite miltais. Įmerkite į kiaušinį. Kepkite įkaitintoje keptuvėje 2-3 minutes iš abiejų pusių. Įpilkite šiek tiek karšto vandens, uždenkite dangčiu. Sumažinkite ugnį ir troškinkite, kol išvirs, 10-15 minučių.
Kategorijos