Publikavimo data: 2024-09-16
Kalakutienos soba su kimči padažu
Kimči padažas - tai korėjietiškas padažas iš imbiero, česnako, aitriosios paprikos, žuvies padažo ir laimo sulčių. Padažo sudėtis gali skirtis, tačiau vienas ingredientas visada yra tas pats. Kochujang yra ingredientas, kurio yra visuose kimči padažo receptuose. Tai fermentuotas priedas, kurį sudaro ryžiai, didelis kiekis deginančios paprikos ir sojos pupelės. Kimči padažas savo išvaizda panašus į pomidorų pastą arba kečupą. Azijos virtuvėse šis padažas patiekiamas su makaronais, ryžiais, daržovėmis, paukštiena ir mėsa. Kimči padažas ypač gerai dera su ėriena arba kalakutiena.
Žingsnis 1
Supjaustykite morkas riekelėmis.
Žingsnis 2
Išvirkite soba pasūdytame vandenyje. Patikrinkite makaronų pakuotėje nurodytą virimo laiką. Makaronai neturi būti pervirę. Makaronus sudėkite į sietelį, kad nusivarvėtų.
Žingsnis 3
Įkaitinkite keptuvę ir supilkite alyvuogių aliejų. Ant didelės ugnies pakepinkite kalakutienos gabalėlius, raudonąjį svogūną, morkas ir pipirus. Nuolat maišydami kepkite 10 minučių.
Žingsnis 4
Į keptuvę įpilkite kimči padažo. Išmaišykite.
Žingsnis 5
Į keptuvę sudėkite išvirtą soba. Išmaišykite ir kepkite dar 3 minutes, kad soba sugertų visų ingredientų skonį.
Žingsnis 6
Patiekite patiekalą giliuose dubenyse. Patiekalą papuoškite žaliaisiais svogūnais ir žiupsneliu sezamo sėklų.
Kategorijos