Kalakutienos soba su kimči padažu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-09-16

Kalakutienos soba su kimči padažu

Kimči padažas - tai korėjietiškas padažas iš imbiero, česnako, aitriosios paprikos, žuvies padažo ir laimo sulčių. Padažo sudėtis gali skirtis, tačiau vienas ingredientas visada yra tas pats. Kochujang yra ingredientas, kurio yra visuose kimči padažo receptuose. Tai fermentuotas priedas, kurį sudaro ryžiai, didelis kiekis deginančios paprikos ir sojos pupelės. Kimči padažas savo išvaizda panašus į pomidorų pastą arba kečupą. Azijos virtuvėse šis padažas patiekiamas su makaronais, ryžiais, daržovėmis, paukštiena ir mėsa. Kimči padažas ypač gerai dera su ėriena arba kalakutiena.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
179 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
6 g
Angliavandeniai
19 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 3/5
Reitingas: 4.17/5 (6 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Kalakutienos soba su kimči padažu Žingsnis 1
Supjaustykite morkas riekelėmis.

Žingsnis 2

Kalakutienos soba su kimči padažu Žingsnis 2
Išvirkite soba pasūdytame vandenyje. Patikrinkite makaronų pakuotėje nurodytą virimo laiką. Makaronai neturi būti pervirę. Makaronus sudėkite į sietelį, kad nusivarvėtų.

Žingsnis 3

Kalakutienos soba su kimči padažu Žingsnis 3
Įkaitinkite keptuvę ir supilkite alyvuogių aliejų. Ant didelės ugnies pakepinkite kalakutienos gabalėlius, raudonąjį svogūną, morkas ir pipirus. Nuolat maišydami kepkite 10 minučių.

Žingsnis 4

Kalakutienos soba su kimči padažu Žingsnis 4
Į keptuvę įpilkite kimči padažo. Išmaišykite.

Žingsnis 5

Kalakutienos soba su kimči padažu Žingsnis 5
Į keptuvę sudėkite išvirtą soba. Išmaišykite ir kepkite dar 3 minutes, kad soba sugertų visų ingredientų skonį.

Žingsnis 6

Kalakutienos soba su kimči padažu Žingsnis 6
Patiekite patiekalą giliuose dubenyse. Patiekalą papuoškite žaliaisiais svogūnais ir žiupsneliu sezamo sėklų.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos