Publikavimo data: 2024-04-03
Kalakutienos suktinukas su grybais
Kalakutienos suktinukus su grybais lengva paruošti namuose. Kalakutienos filė suktinukai ypač skanūs būna orkaitėje. Kalakutienoje gausu naudingųjų medžiagų, ji lengvai virškinama ir neturi daug riebalų. Patiekalui naudokite šviežią mėsą - ji atrodo drėgna ir blizganti. Kalakutienos mėsa gali būti įvairių spalvų: nuo rausvai raudonos iki šviesiai rausvos. Geriausios kokybės kalakutiena pasižymi šviesia raumeninio audinio spalva.
Žingsnis 1
Pradėkite ruošti. Paruoškite kepimo indą. Pabarstykite kalakutieną prieskoniais. Ant kalakutienos sudėkite šoninės griežinėlius ir apibarstykite tarkuotu sūriu.
Žingsnis 2
Apkepkite grybus. Keptuvėje ištirpinkite sviestą ir apkepkite grybus. Kai grybai išleis sultis ir pradės ruduoti plutelė, suberkite miltus ir pakepinkite 1-2 minutes. Supilkite citrinos sultis, sojų padažą ir šiek tiek vandens, kad padažas būtų tirštos konsistencijos. Palaikykite ant silpnos ugnies, kol grybai iškeps dar 3-4 minutes.
Žingsnis 3
Suvyniokite faršą į kalakutienos vyniotinį. Ant sūrio sudėkite grybus, pabarstykite puse petražolių ir suvyniokite. Suktinuką sudėkite į formą, apšlakstykite aliejumi ir kepkite orkaitėje 40 min. 200 °C temperatūroje.
Kategorijos