Kalakutienos terijakio pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Kalakutienos terijakio

Kalakutiena terijakio padaže. Mėsa gaunasi skani ir sultinga.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
50 kcal.
Baltymai
2 g
Angliavandeniai
12 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.09/5 (22 bal.)

Žingsnis 1

Kalakutienos terijakio Žingsnis 1
Kalakutienos mėsą supjaustykite mažais kubeliais. Sudėkite mėsą į įkaitintą keptuvę su aliejumi ir kepkite ant didelės ugnies, kol taps traški.

Žingsnis 2

Kalakutienos terijakio Žingsnis 2
Susmulkinkite svogūną ir česnaką, sudėkite į mėsą, sumažinkite ugnį iki vidutinės, pamaišykite ir kepkite, kol apskrus.

Žingsnis 3

Kalakutienos terijakio Žingsnis 3
Įpilkite vandens, kad apsemtų mėsą, ir troškinkite, kol vanduo išgaruos, uždengę dangčiu.

Žingsnis 4

Kalakutienos terijakio Žingsnis 4
Kai vanduo beveik užvirs, supilkite paruoštą terijakio padažą ir prieskonius pagal skonį.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, paukštienos patiekalai, kalakutienos patiekalai, kepsniai, įspūdingas receptas, paprastas, pietūs, vakarienė, karštieji patiekalai naujiems metams, be įprastų alergenų, receptų knyga

Kategorijos