Kalakutienos troškinys pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-03

Kalakutienos troškinys

Kalakutienos troškinys yra dvigubai sveikesnis patiekalas. Pirma, jame naudojamas dietinis ir hipoalerginis produktas. Antra, kalakutienos krūtinėlė ne kepama, o troškinama. Kaip žinote, paukštiena dažnai būna sausa. Kad to išvengtumėte, prieš kepant kalakutieną reikėtų pamirkyti kefyre. Tada mėsa bus sultinga ir skani.
Gaminimo laikas
100 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
150 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
12 g
Angliavandeniai
2 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (16 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Kalakutienos troškinys Žingsnis 1
Paruoškite kalakutą. Kalakutienos filė valandą pamirkykite kefyre, tada nusausinkite.

Žingsnis 2

Kalakutienos troškinys Žingsnis 2
Troškinkite kalakutą. Kepkite mėsos gabalėlius keptuvėje su augaliniu aliejumi 10 minučių. Sudėkite svogūnus, druską ir pipirus. Supilkite vandenį ir išmaišykite. Troškinkite, kol mėsa išvirs, apie 15 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos