Publikavimo data: 2024-04-03
Kalakutienos troškinys
Kalakutienos troškinys yra dvigubai sveikesnis patiekalas. Pirma, jame naudojamas dietinis ir hipoalerginis produktas. Antra, kalakutienos krūtinėlė ne kepama, o troškinama. Kaip žinote, paukštiena dažnai būna sausa. Kad to išvengtumėte, prieš kepant kalakutieną reikėtų pamirkyti kefyre. Tada mėsa bus sultinga ir skani.
Žingsnis 1
Paruoškite kalakutą. Kalakutienos filė valandą pamirkykite kefyre, tada nusausinkite.
Žingsnis 2
Troškinkite kalakutą. Kepkite mėsos gabalėlius keptuvėje su augaliniu aliejumi 10 minučių. Sudėkite svogūnus, druską ir pipirus. Supilkite vandenį ir išmaišykite. Troškinkite, kol mėsa išvirs, apie 15 minučių.
Kategorijos