Publikavimo data: 2024-06-13
Kalendros pjaustymas
Mėsos kotletai nebūtinai turi būti traškūs ar traškūs, nes svarbiausia, kad mėsa būtų minkšta. Tai pasieksite pirmiausia pasirinkę tinkamą mėsą, pavyzdžiui, jauną pieninę veršieną. Iškepę kotletus troškinkite po dangčiu su daržovėmis ir šviežia kalendra. Troškinti veršienos kotletai taps dar minkštesni ir įsigers žolelių bei daržovių sulčių skonio.
Žingsnis 1
Paruoškite ingredientus. Keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų. Sudėkite česnaką ir 2-3 min. kepkite ant vidutinės ugnies, tada sudėkite svogūną ir maišydami kepkite dar 5-7 min. Kepintas daržoves iš keptuvės perkelkite į atskirą lėkštę. Pomidorus supjaustykite mažais kubeliais arba sutrinkite trintuvu. Smulkiai supjaustykite kalendrą.
Žingsnis 2
Paruoškite mėsą. Supjaustykite veršieną 1-1,5 cm storio kepsniais. Mėsą iš abiejų pusių pamuškite virtuviniu plaktuku ir įtrinkite druska bei maltais juodaisiais pipirais.
Žingsnis 3
Apkepkite kotletus su kalendra. Į įkaitintą keptuvę, kurioje anksčiau kepė svogūnai ir česnakai, sudėkite veršienos kotletus. Kepkite kotletus po 2-3 minutes iš kiekvienos pusės. Tada į keptuvę tolygiai sudėkite pomidorus, kepintus svogūnus ir česnakus, supilkite vandenį ir apibarstykite mėsą bei daržoves smulkinta kalendra ir aštriąja paprika. Uždenkite keptuvę dangčiu ir troškinkite kotletus su daržovėmis 10-12 minučių.
Kategorijos