Kaliaropių pjaustymas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-13

Kaliaropių pjaustymas

Kopūstai - tai kopūstų rūšis, kuri ne tik pasižymi neįprastu skoniu, bet ir turi daug vitaminų, mikroelementų ir natūralių antioksidantų. Kotletai su kaliaropėmis - sultingas patiekalas su švelnia kiauliena ir aromatingu garnyru. Su sūriu derantys prieskoniai mėsai suteikia pikantišką poskonį, o citrinos sultys - lengvą rūgštelę.
Gaminimo laikas
55 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
152 kcal.
Baltymai
13 g
Riebalai
9 g
Angliavandeniai
4 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.25/5 (4 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Kaliaropių pjaustymas Žingsnis 1
Paruoškite daržoves. Įjunkite orkaitę ir palikite ją įkaisti iki 200 laipsnių. Tuo tarpu sumaišykite kaliaropes ir batatus. Įdėkite česnako, rozmarino ir čiobrelių, pipirų ir druskos pagal skonį. Į mišinį įpilkite 1 valgomąjį šaukštą alyvuogių aliejaus ir gerai išmaišykite. Tada sudėkite daržoves ant kepimo skardos ir leiskite joms kepti 15-20 minučių. Po to į kepimo skardą sudėkite mangoldų lapus ir dar 2 minutes palaikykite daržoves orkaitėje, tada perkelkite jas į atskirą dubenį.

Žingsnis 2

Kaliaropių pjaustymas Žingsnis 2
Paruoškite mėsą. Įkaitinkite keptuvę su likusiu alyvuogių aliejumi ant vidutinės ugnies. Iš abiejų pusių kotletus pagal skonį pasūdykite ir papipirinkite. Tada sudėkite mėsą į keptuvę ir kepkite po 3 minutes iš kiekvienos pusės. Po to perkelkite kotletus į kepimo skardą ir pašaukite į orkaitę 7-10 minučių. Prieš patiekdami mėsą šiek tiek atvėsinkite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos